a ještě dotaz to nebude vadit když bude odpojena ta plechovka a okolik koniku my zvedne intercooler asi?????sem si sehnal tak ho tam šoupnu ale to napojeni bude asi naročne
KOLIK TI TO PRIDA KONIKU NEVIM ALE URCITE NEBUDES STRACET VYKON V LETE PRI VELKYCH TEPLOTACH.NA KONIKY SE MUSIS ZEPTAT HUMLA NEBO KORNOUTA ONI S TIM MAJI VETSI SKUSENOSTI
Flexa píše:a ještě dotaz to nebude vadit když bude odpojena ta plechovka a okolik koniku my zvedne intercooler asi?????sem si sehnal tak ho tam šoupnu ale to napojeni bude asi naročne
no myslim že je to običejny na golfa takovy mali a široky mam ho umistit před chaldič že neco sem a ji slišel že ho davali aji vedle byterky nekam tak nevim
Vypada to na GIII nebo GIV,OCT v kazdem pripade byl puvodne namontovan v podbehu.Ja bych volil radeji zastavbu IC bud GII G60 nebo GIV 150ps tdi.Namontoval bych to pred predni chladic.Min prace a vetsi učinost.Ale to je jen muj nazor.Ten tvuj tam take nikam dostanes
TO ME MRZI NAPSAL JSEM POUZE SVUJ NAZOR.SI DAM DEJ TO CO SI KOUPIL NEBO JESTLI SE TO DA VRATIT TAK SI PRIPLAT A KUP SI TAKOVY KTERY JSEM TI NAPSAL JA.CENA SE POHYBUJE OD 2000-2500.PODLE TOHO JAK SI KDO TEN IC OCENUJE.NEBO TADY NEKDO NABIZI Z AVIE OKOLO 1400,-TEN BY MOHL TAKE DOBRE FUNGOVAT
tak že tan co mam tam pujde nejak nacpat no aspon to skusim když ho mam a vratit asi nepujde ale skusim to a ty hadice ktomu asi taky bude trochu těši dostat ale pokusim se a jinak by měl plnit svuuj učel nee
URCITE TAM PUJDE A SVUJ UCEL TAKE SPLNI.JAK UZ JSEM TI PSAL PODIVEJ SE U NEKOHO KDO MA 16GTD INTERCOOLER A OKOPIRUJ DRZAKY A POSAD HO NA STEJNE MISTO JAK TO DELALI U ORIG. JEN BUDES MUSET MOZNA DAT DELSI LANKA NA PLYN A SPOJKU.HODNE PEVNYCH NERVU A USPECHU PRI MONTAZI.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!