Dodělání klimy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dodělání klimy
Zdravim všechny.
Našel sem v inzerátu jednoho fešáka (passat 98 1.9TDI 81KW),ale je bez klimy,proto bych se chtěl zeptat kolik by to tak asi koštovalo to dodělat,já o tom nemam vůbec šajna.
Většinu bych si asi udělal,ale chtěl bych se i zeptat co by obnášela práce?
Díky za odpověď
Našel sem v inzerátu jednoho fešáka (passat 98 1.9TDI 81KW),ale je bez klimy,proto bych se chtěl zeptat kolik by to tak asi koštovalo to dodělat,já o tom nemam vůbec šajna.
Většinu bych si asi udělal,ale chtěl bych se i zeptat co by obnášela práce?
Díky za odpověď
Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
Ty voe to je docela ranec,ale zase na tu práci je to asi tak akorát.koco píše:kamarad bezne doraba klimu do octavii, cena 25000,-Sk.
To by se mi nevyplatilo.
Ještě se zeptam,čistě teoreticky.
Co by bylo potřeba předělat kdyby byla AC a chtěl bych klimatronik a jak to vyjde zhruba finančně.
V tomhle se moc nevyznam,ale kdybych to chtěl předělat,to už by nemuselo bejt tak hrozný ne?
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
S kamošem jsem montoval klimu do jeho O1 a za dva dny byla plně funkční.Nebral ji z žádnýho vraku,ale vzal úplně novou od fa.Molpir a tam bylo od návodu,přes šroubky konzoly až po elekriku vše.Ta klima měla svoji řídíci jednotku a jen se elekrika dopojila do volných pojistek na baterce a ani paluba se nerozebírala vše se zvládlo pře vydělanou příhrádku u spolujezdce.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Takže taky pakárna,já myslel že by se jen domotaly nějaký dráty a dala místo koleček digitálka,ale koukam že je to asi blbost.Ladas píše:domotat dost elektriky a vyměnit komplet topení
Takže mam jasno ,prostě pouze s klimatronikem.
Ladas: jakej máš názor na klimatronik,slyšel sem i negativa,ale nevim proč,prej to k h...nu,ale neni mi jasný proč.
Já myslim že je to lepší než manual ne?
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
manuál topí líp naplno ale já sem si zvyk na digi a když všechno chodí je to pohoda takže doporučuju klimatronic 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ok díky za doporučení já už nevim co bych měl kua vybrat čeče,když sem se rozhod pro 81KW motor tak zase vyvstanou s výběrem jiný otázky,ale už je vyřešeno.Ladas píše:manuál topí líp naplno ale já sem si zvyk na digi a když všechno chodí je to pohoda takže doporučuju klimatronic

To laurin.clement: Kolik ho to vyšlo ta dodělávka,když to bylo nowý?
SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1
Jasný díky už mam rozhodnuto,ale dva názory je lepší než jeden.jeansx píše:Kup si s klimatronik a budeš maximálně spokojenej. Na nějaký dodělávání se vykašli sám sem to už dělal a je to pakárna a stejně to neni uplně vono.

SKYPE- ptazz1
SKYPE- ptazz1