čau chlapy, chtěl jsem se zeptat, nějak mi na passatu občas zahučí při zatáčení volantem v servu. Má s tím někdo zkušenosti zda stačí jen vyměnit olej (r.v.01) nebo je to předzvěst opravy???
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
na řemen to nevypadá, je to takové zahučení při větším zatáčení např na parkovišti, ale dělá to jen když tam dám 17 kola, dnes jsem přešupl zpět na 15 a je klídek. tak je asi prodám a koupím užší 16 a snad to bude v poho
tak to ti asi spis drhne nekde kolo v podbehu ne nebo o spojovacku a taky se koukni jesi ho nemas trefene zevnitr rafku taky sem to tak mel a porad hledal kde to huci a ejhle najebnute kolo
ano to verim ze na parkovisti pac za jizdy malogdy zatocis skoro do plneho rejdu a navic kdz rihas ze na 15 kolech to nedela nevim nevim vcem je zadrhel
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jasná 17 mam 225 a chci tam dát 16 205, to mi je jasný že výškou byhc nic neovlivnil, jen mě zajimalo jestli ten rozdíl v šírce může mít takový vliv a jestli stím někdo nemá taky zkušenosti když tam má 225.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower