Moderátoři: šulda, Moderátoři
ted sem si vzpomel, kdyz sem delal zaverecky na nakladak byl tam borec co jezdi s ducatem, do nekoho tam hrnul ze tomu slape prej naplno, furt 150 a co to da.. takze asi svuj podil na tom maj aji ti, kdo s tim jezdi...Slavkov píše:jj fión musí být vyrobený ve středu
Jinak znám také stará dukáta, která pořád v pohodě kadlají svých půlmega, ale je fakt, že s tím jezdí pánové jako s traktorem a ne jak ti mladí pošuci stylem studený nestudený, podlaha, co to dá![]()
![]()
To Ducato som nove nekupoval takze neviem. Ja som uz jeho vporadi treti majitel a o tych 450 000 viem ja. Bohvie kolko uz ma km skutocne. Podla mna je tam hlava povodna od prvovyrobi. Ja som na ten motor ruku este nepolozil mimo pravidelnej udrzby a vymene rozvodov. U nas su este dalsie dve take Ducata v pekarni ktore robia dennodenne rozvoz a maju najazdene to starsie 1 600 000km a to druhe 1 300 000km a este nanich ani vodna pumpa neodisla. Slapu ako hodinky bez poruchy, podotykam ze maju pravidelny servis. Zlosti na nich iba vrchne ulozenie prednych tlmicov a na obidvoch uz asi 3 krat vymenili spojku. Akurat tie karoserie su uz poriadne zhnite a poobijane komplet cele dookloa.Tomasvw píše:jeden kamarad ma zatial iba tretiuBugs.Bunny píše:Kolikátou hlavu už máš na zázračném ducatu ve 450000?jojo píše:Nemecky budar. Do pi... aj stakym motorom co po 180 000 nestartuje za studena. Moj fiat ducato ma nieco cez 450000 a zhavy az od -10. Zatial som problem so studenym startom chvalabohu nemal. Uvidim dokedy. Doteraz vzdy chytlo na brnk pekne na vstetky valce.![]()
Pátou?![]()
![]()
ale ma este len 380