fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fabia
Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady 

Re: fabia
Ja som mal tiez vistu a nijak mi to nechcelo ist ale ked som tam dal XP hned to islo na prvy pokus.Alda píše:Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady
-
- Aktivista
ten volantový spínač toho moc neovlivní, já bych to řešil jen přes vag i ten proud tam přečteš na doraz tam teče 61 A, vag je třeba ke stažení a angličtině a přehození jazyka není takový problém tak to řešil můj kluk, taky mě napadá na levém podběhu je hodně koster a jestli jsi se kolem něj moc motal tak třeba není některá připojená milošAlda píše:Zdravím všechny příznivce tohoto fóra, mám takový problém, koupil jsem bouranou fabii, už to pamalu skládám, ale mám problém se servem, prvně tam chyběl olej, tak jsem ho dolil, ale servo nejde, kaluž pod autem není, olej neubývá, četl jsem na fóru, že může byt vadné nějaké to čidlo natočení úhlu kol, je možné že by se to pokazilo při nárazu?Pak svítí kontrolka volantu na přístrojovce. Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady
aha tak to jo, ale musím to probrat s tatou....chci to vyřešit dokud tam není nárazník ať je tam lepší přístup, a když mi svítí ta kontrolka serva na palubce nestačilo by ji vymazat, nemohlo by se to rozběhnout?eventuelně by se to vyměnilo, ale nové stojí fest ale pokud by to šlo přehodit tak by to bylo v poho
-
- Aktivista
Po instalaci vaga ho musíš spustit jako správce. Klikneš na něj pravým tlačítkem a pak:Alda píše: Koupil jsem si kábel na VAGa je to typ KKL ale na notebooku mám operační systém Vista, nevíte někdo jestli to funguje i pod něma? protože jak se napíchnu do auta a chci se dostat třeba do motoru tak mi to hned napíše že program VAG přestal pracovat, nevím jestli nedělám něco špatně... díky za rady

Taky jsem s tím ve vistách chvíli bojoval.