Golf 2.. vetsi nadrz ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- ceti
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Golf 2.. vetsi nadrz ?
Neni to tak dlouho, co tu bezel v TV (Pro 7) nejakej porad jak upravovali Golf 2. Mimo jiny tam dali i vetsi nadrz z "jinyho auta" , kvuli vetsimu dojezdu. Pokud sem se nepreslech tak 80 litru. Do moji (Golf 2 1.6 GTD) se vejde 55 ltr, coz je nic moc. Moc rad bych ji samozrejme vymenil za vetsi, ale nevim z ceho, abych ji tam bez vetsich uprav napasoval. Nemate nekdo nekde prehled nadrzi ktery by mohly eventualne s mensi upravou pasnout a jaky maj objemy ? Treba z nejakyho Passata, Audi nebo tak ? Ti meli snad nadrze na 80 ltr.. Na vrakaci to od pohledu nepoznam, na kazdy nadrzi je sice nejaka vyzhavena tabulka, ale co z toho je objem v litrech (pokud to tam vubec je) jsem z toho fakt nevycet.
(splavne navazuju na tema http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 )
(splavne navazuju na tema http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 )
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nevím kolik má Passat B3, B4 psaný objem nádrže, ale jde tam nacpat 102l.Nádrž z passata do G2 bez větších ůprav nepůjde. 55l v G2 si myslím úplně stačí.Tomasvw píše:tak to som ešte nepočul že by niekto dával do g2 väčšiu nádrž. Načo ti to bude ? Passat b4 má tušim 75litrovú, ale mne to príde jako zbytočnosť.
- ceti
- Přispěvovatel
Jezdim skrz celou Evropu a ropu kupuju v ceachach od Tiraka co si ji obcas odlejvaa.. A jsem pekelne nasr. kdyz musim v Nemecku tankovat.
20 L kanystry sem ssebou vozil treba tri, ale uz poctvrty meli kecy, ze se to nesmi (Fastisticka dalnicni policie), prej max. 5 litru a dost.
Kdyby me ta nadrz stacila tak tu tohle tema nezakladam. A v kufru potrebuju taky misto, kdyz objizdim cely nemecko, vrakace a svazim veci z Ebay, jsem rad, ze se do toho auta nakonec vejdu sam (zadni sedacku a sedacku spolujezdce k temto ucelum obcas nechavam doma uplne)..
Passat B4 ? Vejfuck bych upravil a prohluben na rezervu treba ponekud vyklepal kdyby to muselo bejt, nejak bych to tam snad nacpal, ale v ty reportazi tam tu nadrz fakt jenom vymenili a upravili hrdlo, ukazali to tam jenom smahem.
20 L kanystry sem ssebou vozil treba tri, ale uz poctvrty meli kecy, ze se to nesmi (Fastisticka dalnicni policie), prej max. 5 litru a dost.
Kdyby me ta nadrz stacila tak tu tohle tema nezakladam. A v kufru potrebuju taky misto, kdyz objizdim cely nemecko, vrakace a svazim veci z Ebay, jsem rad, ze se do toho auta nakonec vejdu sam (zadni sedacku a sedacku spolujezdce k temto ucelum obcas nechavam doma uplne)..
Passat B4 ? Vejfuck bych upravil a prohluben na rezervu treba ponekud vyklepal kdyby to muselo bejt, nejak bych to tam snad nacpal, ale v ty reportazi tam tu nadrz fakt jenom vymenili a upravili hrdlo, ukazali to tam jenom smahem.
Naposledy upravil(a) ceti dne 25 bře 2008, 17:52, celkem upraveno 1 x.
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
- ceti
- Přispěvovatel
Zrovna v Patek jsem si v bazaru jednoho Tdi passata za 1400,- prohlizel.. ale nakonec jsem zjistil, ze jsem s G2 spokojenej, jenom sem tam holt ho musim "upravit" k ucelu pro kterej ho zrovna pouzivam..
Jo tu vetsi nadrz.. napadla me takova silenost, esi by se teda nejaka vetsi nedala treba "k obrazu svemu" vytvarovat pomoci horkovzdusny pistole, aby lip sedla kam ma..? Tohle asi jeste nekdo nezkousel, nebo jo ?
Jo tu vetsi nadrz.. napadla me takova silenost, esi by se teda nejaka vetsi nedala treba "k obrazu svemu" vytvarovat pomoci horkovzdusny pistole, aby lip sedla kam ma..? Tohle asi jeste nekdo nezkousel, nebo jo ?
- ceti
- Přispěvovatel
Tak nikdo nic !? Je to stale aktualni ! Fakt chci do Golfa 2 vetsi nadrz, ktera tam pasne bez vetsich uprav (rezani atd..), lidi to me nerikejte, ze to nikdo z vas nevi z ceho tam jde.. Z toho dokumentu vim, ze tam z neceho vetsi nadrz davali - jen ji vymenili, na prvni pohled vypadala docela stejne, ale byla holt vetsi.
Opravdu by mi to pomohlo, jezdim dlouhy streky a neustale taham kanystry, je to dost opruz.. Potrebuju nutne vetsi dojezd bez tankovani.
Ten dokument je tady:
Abenteuer auto - Golf 2 tuning:
http://www.youtube.com/watch?v=8fH0dLGEGZo
http://www.youtube.com/watch?v=jVdWnHA5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Tpn_15qD ... re=related
Opravdu by mi to pomohlo, jezdim dlouhy streky a neustale taham kanystry, je to dost opruz.. Potrebuju nutne vetsi dojezd bez tankovani.
Ten dokument je tady:
Abenteuer auto - Golf 2 tuning:
http://www.youtube.com/watch?v=8fH0dLGEGZo
http://www.youtube.com/watch?v=jVdWnHA5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Tpn_15qD ... re=related
No já nevím.Já být tebou tak takové štreky nejezdím G2.Určitě tím vyděláváš tak si myslím že sehnat nějakou slušnou B4,která má dojezd přes 1000km by pro tebe bylo lepší.Nicméně to je na tobě.
Myslím že větší nádrž tam nenacpeš bez toho abys předělal půl auta.Nad tím nádrž nahřát horkovzduškou ani nepřemýšlej.Je to cm tlustý plast,ten si nenatvaruješ jako žvejkačku.
Bugs:Tak mi prosím prozraď jak tam nacpat 102l.Já tam nikdy víc jak 80 nedostal ať jsem dělal co jsem dělal.
Myslím že větší nádrž tam nenacpeš bez toho abys předělal půl auta.Nad tím nádrž nahřát horkovzduškou ani nepřemýšlej.Je to cm tlustý plast,ten si nenatvaruješ jako žvejkačku.
Bugs:Tak mi prosím prozraď jak tam nacpat 102l.Já tam nikdy víc jak 80 nedostal ať jsem dělal co jsem dělal.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
- ceti
- Přispěvovatel
Vcera jsme prodali dva B3 Passaty najednou, nejakymu Rusakovi. Golf 2 menit v zadnym pripade nebudu, pro veskery moje ostatni ucely je totiz naprosto idealni.Tomas6 píše:No já nevím.Já být tebou tak takové štreky nejezdím G2.Určitě tím vyděláváš tak si myslím že sehnat nějakou slušnou B4,která má dojezd přes 1000km by pro tebe bylo lepší.Nicméně to je na tobě.
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Já jsem si dodělával dřív na T2 pak na T4 přídavné nádrže kvůli kecům (tehdá ještě na hranicích) a měl jsem na T2 svařené plechové dělal jsem si je sám a tankovali se stejným otvorem a jen jsem ovládal na kterou pojedu pod kapotou jsem měl třícestný ventil 1 origo 2 přídavný v kabině dva budíky navíc a měřáky v nádržích z bouraných aut. Na T 4 už jsem použil plastové barely které měli svůj tankovací vývod jinde aby při prodeji bylo možno je vyndat byli bez měřáků a dovnitř jsem dal el čerpadélka které mi to po mém zapnutí přečerpávají do hlavní nádrže.Mno dnes už jezím sice stále ještě kolem 100tis ročně ale už jen po čr a většinou s osobákem takže ten dojede a pokud s offroadem tak mám vzadu barely s naftou co naleju.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Aktivista
ty si trochu protiřečíš. Píšeš že jsi s G2 spokojen a že je ideální, ale na druhou stranu brečíš, že má malou nádrž a malej dojezd a že když je po střechu plná krámů, že se tam sotva vejdeš, ideální autoceti píše:Vcera jsme prodali dva B3 Passaty najednou, nejakymu Rusakovi. Golf 2 menit v zadnym pripade nebudu, pro veskery moje ostatni ucely je totiz naprosto idealni.

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5