Katastrofální řazení po výměně oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Řešení se našlo!
Takže je vyřešeno, do skříně se dal originál převodový olej VW do pětikvaltu, bez označení, oni rozlišují jen olej do pětikvaltu nebo šestikvaltu/ mimo automat, samozřejmě/. Teď to řadí stejně dobře, jako před mým experimentem s výměnou, jen se mi přece jen zdá, že 2.st. jde malinko hůř, ale s tím má potíže kdekdo....
Potíže tedy eliminovány, ale stejně mi není jasné, proč to výrazné zhoršení s Divinolem,když normou VW odpovídá? Už jsem poučen, do převodovek raději jen origo náplně výrobce, už žádné experimenty! Díky za diskusi k mému tématu.

Re: Řešení se našlo!
Byl ten olej v origo balení nebo čepovanej ze sudu ?Michi píše:Takže je vyřešeno, do skříně se dal originál převodový olej VW do pětikvaltu, bez označení, oni rozlišují jen olej do pětikvaltu nebo šestikvaltu/ mimo automat, samozřejmě/. Teď to řadí stejně dobře, jako před mým experimentem s výměnou, jen se mi přece jen zdá, že 2.st. jde malinko hůř, ale s tím má potíže kdekdo....Potíže tedy eliminovány, ale stejně mi není jasné, proč to výrazné zhoršení s Divinolem,když normou VW odpovídá? Už jsem poučen, do převodovek raději jen origo náplně výrobce, u ž žádné experimenty! Díky za diskusi k mému tématu.
passat1,9TDI PD85kw kombi