Jak je to s STK????

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stali
Nováček
Odpovědi: 0

Jak je to s STK????

Příspěvek od Stali »

Co všechno si můžu dovolit předělat na autě aby prošlo STK??zajímá mě interiér jako třeba zadní sedačky pryč a aexteriér zadní kliky zavařit,vytažený lemy,sportovní podvozek.Díky za rady.
Power156
Aktivista

Re: Jak je to s STK????

Příspěvek od Power156 »

Stali píše:Co všechno si můžu dovolit předělat na autě aby prošlo STK??zajímá mě interiér jako třeba zadní sedačky pryč a aexteriér zadní kliky zavařit,vytažený lemy,sportovní podvozek.Díky za rady.
Co já vim tak většinou maj tuningáři problémy, buď maj známý který jim to udělaj, a nebo taky jsem se setkal s tím že jeden tuner přijel neprošel dali mu to na 30dní, on poděkoval že stejně jede jenom na sraz že mu to stačí :-)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Nebo mají dvě stejný auta. Jedno ukazujou na STK a to druhý tuněj. Když jim seberou noty, tak přehodí tabulky a jdou na TK s tím správným a bez problému projdou.
Jenže za to je sto let basy a ještě provaz.
Takže nebrat!!!
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kliky být musí-konstrukční zásah do karoserie vozu
sedačky musí být jsou totiž kontrolovány na stav a počet
lemy nesmí být ostré
cotam máš dál? :D :D :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Stali
Nováček

Příspěvek od Stali »

Ladas píše:kliky být musí-konstrukční zásah do karoserie vozu
sedačky musí být jsou totiž kontrolovány na stav a počet
lemy nesmí být ostré
cotam máš dál? :D :D :D
No tak jsem v pr... protože lemy jsou vytáhlí ale nejsou ostrý. zadní kliky jsou zavařený značka na kufru zamračená,sportovní podvozek a teď jsem vytahal ty zadní sedačky a mám už koupenej matroš na zástavbu s muzikou.Takže auto jedině vyhodit že??
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

poraď si chce to asi známí ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Takže auto jedině vyhodit že??
Mohl bys prozradit, proč jsi to takhle zmrzačil?
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Stali
Nováček

Příspěvek od Stali »

origoš píše:
Samozřejmě bych to auto nikdy nevyhodil je to srdcová záležitost.
A myslim si že je to pouze otázka vkusu co se komu líbí.Netajím se tím že se mi takovýhle úpravy líbí.Dělám to pro sebe ne pro ostatní!!!!!!
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Stali píše:
origoš píše:
Samozřejmě bych to auto nikdy nevyhodil je to srdcová záležitost.
A myslim si že je to pouze otázka vkusu co se komu líbí.Netajím se tím že se mi takovýhle úpravy líbí.Dělám to pro sebe ne pro ostatní!!!!!!
Ale hraničí to s bezpečností ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

na vše co jsi napsal nemám žadnou připomínku až na jednu věc a to kliky uvědom si že se muže cokoliv stat a bude někdo potřebovat z toho auta něco rychle vytáhnout(při nehodě,požaru). je přece spousta zpusobu jak nahradit třeba origo ošklivé kliky. ja jsem taky tohle dilema dlouho řešil na GOLF II zavařit nezavařit a nakonec to vyhrálo elegatní a známé řešení a to AUDI kliky a to v barvě vozu.

pokud nemáš jo dobré známe tak sedačky jsou hlavní problem,snížení podvozku tolik nevadí i když by vozidlo mělo mít předepsanou výšku,a ty lemy jak už tu zaznělo ostrá hrana a obrys vozidla bude mít jiný rozměr.

Ale žijeme v ČR a jak je již známo určitě se někdo komu za to zaplatiš najde a v protkolu budeš mit maximalně položku lehke rám,budka,karoserie
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

:D :D :D :D a motor převodovka těsnost to znám (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Stali
Nováček

Příspěvek od Stali »

Rybízek píše:na vše co jsi napsal nemám žadnou připomínku až na jednu věc a to kliky uvědom si že se muže cokoliv stat a bude někdo potřebovat z toho auta něco rychle vytáhnout(při nehodě,požaru). je přece spousta zpusobu jak nahradit třeba origo ošklivé kliky. ja jsem taky tohle dilema dlouho řešil na GOLF II zavařit nezavařit a nakonec to vyhrálo elegatní a známé řešení a to AUDI kliky a to v barvě vozu.

pokud nemáš jo dobré známe tak sedačky jsou hlavní problem,snížení podvozku tolik nevadí i když by vozidlo mělo mít předepsanou výšku,a ty lemy jak už tu zaznělo ostrá hrana a obrys vozidla bude mít jiný rozměr.

Ale žijeme v ČR a jak je již známo určitě se někdo komu za to zaplatiš najde a v protkolu budeš mit maximalně položku lehke rám,budka,karoserie
Máš sice pravdu Audi kliky na G2 ale problém je ten že není poruce Cočko a ani člověk který by to udělal.Takže zkusím to nějak obejít.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“