felicie 1,9D za tepla spatne chyta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
felicie 1,9D za tepla spatne chyta
přijedu někam zastavim chcipnu a kdyz to chci znova natocit žhaveni se ani nachvilicku nerozsviti a auto nejde natocit, cím to muže byt, pockam treba 15 min a pak to zase jde ...
-
- Aktivista
a když to nepomůže dej si ruční tlačítko pod lucas blikačů, mně se po vymazání závad probudil snad i dveřní spinač, jsem nedávno vlezl do autaPower156 píše:kam bych měl dát ten odpor 500Ohmů, myslim že tam je čidlo se žlutym pruhem ... ale nevim to přesně, takže by to mohlo být tim čidlem že??origoš píše:Potřebuje trochu přižhavit. Dej odpor 500 ohmů, nebo žluté čidlo teploty a bude startovat jako nová.
a po chvíli cvaklo relátko aniž bych něco zapnul miloš
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Není vyloučeno, že čidlo je vadné. Zkus dát nové žluté. Odpor se dává k jednotce, najdi červený drát, co vede od čidla a přeruš ho a na konce připájej odpor.
Dveřní spínač je zapojen v systému, jak ale ovlivní funci jsem se nikde nedočetl. Pokud je poškozen, tak jednotka ukládá chybu: dveřní spínač u řidiče přerušení.
Dveřní spínač je zapojen v systému, jak ale ovlivní funci jsem se nikde nedočetl. Pokud je poškozen, tak jednotka ukládá chybu: dveřní spínač u řidiče přerušení.
Tiež viac uznávam tlačíkto...(ak je niekto pohodlný, tak časové relé).Je to vec názoru...Odpor tiež plní učel ale u PDčka(osobná skusenost) sa prejaví na spotrebeslovacek.milos píše:a když to nepomůže dej si ruční tlačítko pod lucas blikačů, mně se po vymazání závad probudil snad i dveřní spinač, jsem nedávno vlezl do autaPower156 píše:kam bych měl dát ten odpor 500Ohmů, myslim že tam je čidlo se žlutym pruhem ... ale nevim to přesně, takže by to mohlo být tim čidlem že??origoš píše:Potřebuje trochu přižhavit. Dej odpor 500 ohmů, nebo žluté čidlo teploty a bude startovat jako nová.
a po chvíli cvaklo relátko aniž bych něco zapnul miloš

PASSAT B5 1,9TDI PD Tiptronic 96ky vstriky+chip
-
- Aktivista
já jsem se zas dověděl od elektrikáře který chodil do MB na školení že když otevřeš dveře začíná felicie žhavit pár kamarádu mi to potvrdili nikdy jsem to ale neměřil a taky nikde nečetl milošorigoš píše:Není vyloučeno, že čidlo je vadné. Zkus dát nové žluté. Odpor se dává k jednotce, najdi červený drát, co vede od čidla a přeruš ho a na konce připájej odpor.
To má kamarád pravdu.Přesně tak to je.slovacek.milos píše:já jsem se zas dověděl od elektrikáře který chodil do MB na školení že když otevřeš dveře začíná felicie žhavit pár kamarádu mi to potvrdili nikdy jsem to ale neměřil a taky nikde nečetl milošorigoš píše:Není vyloučeno, že čidlo je vadné. Zkus dát nové žluté. Odpor se dává k jednotce, najdi červený drát, co vede od čidla a přeruš ho a na konce připájej odpor.
1-fáze žhavení při otevřených dveří řidiče
2-fáze žhavení otočení klíčkem
3.fáze žhavení po zhasnutí kontrolky žhavení tkzv.dožhavování asi 30vteřin.
-
- Přispěvovatel
to co psal origos je asi nejlepsi a nesnadnejsi opravaScania V8 480 píše:ano z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze je to tak. po nastartovani mi spadl sroubovak na ten pasek co propojuje zhavice a jak jsem ho chytl ze ho vytahnu tak sem si brnkl o kostru a uz to jiskrilo. a me felda taky tepla blbe startuje. asi si hodim jeste zhaveni pres vypinac, kterym sepnu rele.
Nissan Primera SW 1,9 DCi