hyundai Tucson, problémy s motorem??? při akceleraci

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mohler Zdeněk
Nováček
Odpovědi: 0

hyundai Tucson, problémy s motorem??? při akceleraci

Příspěvek od Mohler Zdeněk »

při akceleraci zpravidla při vytočení na 3500-3800 ot. dojde po zařazení vyššího stupně ke krátkodobému výpadku motoru a to až do odstavení plynu. Po té motor opět běží a táhne. Zpravidla vyskočí chyba motoru s vadnou váhou vzduchu, ale ta je již nová a děje se to stále. Mám najeto cca 63000 a už mě to nebaví. Také se mi párkrátstalo,že se mi po zastavení rozblikala kontrolka 4x4 (neWD ale szmbol náprav) Po rozjetí zhasne. Budu vděčný za každý názor, výpadek je zejména při předjíždění velmi nepříjemný. Díky
Zdenek471
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

A tu vahu co si menil je origo k tomu autu??? Myslim jako origo vaha z renaultu do renaltu z opla do opla a tak.Protoze mi se stalo ze sem mel opla a tam byla vaha spatna tak sem ji vymenil za neorigos vahu a nic pak ji vymenil za vahu bosch a bylo to lepsi ale ne moc a pak sem tam strcil vahu primo origo od opla a uz to auto slapalo jako nove :)
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
greenca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

smoula píše:A tu vahu co si menil je origo k tomu autu??? Myslim jako origo vaha z renaultu do renaltu z opla do opla a tak.Protoze mi se stalo ze sem mel opla a tam byla vaha spatna tak sem ji vymenil za neorigos vahu a nic pak ji vymenil za vahu bosch a bylo to lepsi ale ne moc a pak sem tam strcil vahu primo origo od opla a uz to auto slapalo jako nove :)
plně souhlásím,na motorových dílech se nevyplácí šetřit a je lepší tam dát origo.
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4

CHIP, egr OFF
pepan191
Přispěvovatel

Příspěvek od pepan191 »

je to benzín nebo diesel?
golf iv 66kw higline
Odpovědět

Zpět na „Asijské vozy“