Hlavní problém je že lidi často nemění s destičkama i kotouče , třeba na mojim golfu maj nový přední kotouče 22 mm a mají se měnit při 19 mm . Většinou při opotřebovaných deskách maj kotouče 17-19 mm , tak jak to může dopadnout když na takovýhle kotouče dáš další desky . A to nemluvím o velmy rychlém zahřívání a strátě účinnosti .lt.kubosh píše:A v cem je vlastne problem? Spravny ridic predvida a brzdy nepotrebuje. Navic diesel brzdi motorem uplne suprove.![]()
S čím se dá také brzdit!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Ja to myslel ironicky...1pavel píše:Hlavní problém je že lidi často nemění s destičkama i kotouče , třeba na mojim golfu maj nový přední kotouče 22 mm a mají se měnit při 19 mm . Většinou při opotřebovaných deskách maj kotouče 17-19 mm , tak jak to může dopadnout když na takovýhle kotouče dáš další desky . A to nemluvím o velmy rychlém zahřívání a strátě účinnosti .lt.kubosh píše:A v cem je vlastne problem? Spravny ridic predvida a brzdy nepotrebuje. Navic diesel brzdi motorem uplne suprove.![]()

- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to foto to je mazec ,
kydž jsem ještě dělal v pneu centru tak tam přijel jeden týpek ,
Povidá mi že se mu v autě (r19-sedan) nějak divně třepe volant
když brzdí ! ale brzdy že si prej kontroloval
"že sou v pohodě ,že to brzdí jak sviňa"
zvednu si auto zatočím kolem a slišim klap,klap,klap "že by kyneťák?"
ku..a sundám kolo a nestačim se divit oba kotouče na vnitřní straně
jen žebra z chlazení,místo desek holej plech a na jedný sraně
1 deska chyběla, a na otázku co si na těch brzdách kotroloval mě odpověděl "tohle tam má bejt !" a když sem mu ty kotouče měnil šmatlal kolem servisu podíval se na moje (bejvalí) auto a říká
"to je nějákej pseudo tuner ani lak na tom autě nemá určitě
jezdí jak hovado ty mladí sou všeci stejní,chytnou do ruky zhnilího šrota
a lítaj s tim jak prasata"
tak to sem už bublal, tak mu říkam
milej pane to auto je moje
já mám brdy v pořadku lak tam není
protože sem si kupoval tlumiče a kuláky a teď sem to vyvařil ,žadnej spoiler na tom autě
nemám takže kdybych nedej bože někoho jen trošku ťuknul na silnici tak ho nedořežu laminátem jako tady ta pulka okresních tunneru co jezděj s láminátovim paskvilem čemu říkaj spoiler sice mají pěknej lak ,ale pod lakem vozej nabroušenej nůž.
tak ten k*k*t aspoň sklapnul
tyhle "lidi" hedka sřílet!!

kydž jsem ještě dělal v pneu centru tak tam přijel jeden týpek ,
Povidá mi že se mu v autě (r19-sedan) nějak divně třepe volant
když brzdí ! ale brzdy že si prej kontroloval
"že sou v pohodě ,že to brzdí jak sviňa"
zvednu si auto zatočím kolem a slišim klap,klap,klap "že by kyneťák?"
ku..a sundám kolo a nestačim se divit oba kotouče na vnitřní straně
jen žebra z chlazení,místo desek holej plech a na jedný sraně
1 deska chyběla, a na otázku co si na těch brzdách kotroloval mě odpověděl "tohle tam má bejt !" a když sem mu ty kotouče měnil šmatlal kolem servisu podíval se na moje (bejvalí) auto a říká
"to je nějákej pseudo tuner ani lak na tom autě nemá určitě
jezdí jak hovado ty mladí sou všeci stejní,chytnou do ruky zhnilího šrota
a lítaj s tim jak prasata"
tak to sem už bublal, tak mu říkam
milej pane to auto je moje

protože sem si kupoval tlumiče a kuláky a teď sem to vyvařil ,žadnej spoiler na tom autě
nemám takže kdybych nedej bože někoho jen trošku ťuknul na silnici tak ho nedořežu laminátem jako tady ta pulka okresních tunneru co jezděj s láminátovim paskvilem čemu říkaj spoiler sice mají pěknej lak ,ale pod lakem vozej nabroušenej nůž.
tak ten k*k*t aspoň sklapnul
tyhle "lidi" hedka sřílet!!