h: help s číslem řídicí jednotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
h: help s číslem řídicí jednotky
ahoj, potřeboval bych zjistit z čeho je tato řj, mám ji ted momentálně na vw vento 66kw 1Z, měl jsem ji rozdělanou jestli není čiplá, jednotka načipována není, ale auto jezdí až nepochopitelně na 66kw.
opsal jsem číslo z řj a potřebuji vědět jestli to je serie 66kw nebo třeba z verze 81kw pokud to jde...
díky za odpověd budu moc vděčný za každou radu.
číslo řj je : 028906021 BF
opsal jsem číslo z řj a potřebuji vědět jestli to je serie 66kw nebo třeba z verze 81kw pokud to jde...
Re: h: help s číslem řídicí jednotky
jednotka je z venta motor 1z a takisto golf atd vsetko motor 1z samozrejmehero.petr píše:ahoj, potřeboval bych zjistit z čeho je tato řj, mám ji ted momentálně na vw vento 66kw 1Z, měl jsem ji rozdělanou jestli není čiplá, jednotka načipována není, ale auto jezdí až nepochopitelně na 66kw.

Re: h: help s číslem řídicí jednotky
Jak jsi poznal, že není čiplá? (podle typu pamětí nebo jsi načetl obsah a porovnal?)hero.petr píše:... měl jsem ji rozdělanou jestli není čiplá, jednotka načipována není, ale auto jezdí až nepochopitelně na 66kw.
Třeba jsou tam jiné trysky

GIV Variant TDi ???kW
jenže nechápu jednu věc, a to je že auto mám už od srpna a takhle nikdy to nejelo, bylo to docela líné, ale až ted poslední 2 měsíce se to začalo nějak rozjíždět, taky je fakt že jsem před těma 2 měsícema vykuchal katalysator tak jestli to třeba nemůže být tím? musím říct že to fakt jede protože 170 žádná rychlost pro auto...
třeba jsem to poznal tady u nás jedna rovinka, rychlostní dráha 0,8 km
zezačátku když jsem vento koupil tak max speed 140 a to s problémama
a ted dnes zkoušená rychlost byla něco kolem 160km/h a to je si myslím docela dost velkej rozdíl oproti předchozí rychlosti...
podotýkám že jsem se rozjížděl z místa s 0km/h rychlostí.
nebo další poznatek že auto nidky ze 120 km rychlosti nezrychlilo jako ted, člověk by to asi musel vidět jinak neuvěří.
ještě chci podotknout auto je na 17 kolech a nejdelší převodovka ASD.
ještě auto je po rozvodech asi 5000km a tím pádem i new předvstřik, a new filtry, a oleje... tankuji jen u benziny, motor má hezkej, čistej a pravidelnej chod, takže si myslím že jeho konec je někde v dálce...
třeba jsem to poznal tady u nás jedna rovinka, rychlostní dráha 0,8 km
zezačátku když jsem vento koupil tak max speed 140 a to s problémama
a ted dnes zkoušená rychlost byla něco kolem 160km/h a to je si myslím docela dost velkej rozdíl oproti předchozí rychlosti...
podotýkám že jsem se rozjížděl z místa s 0km/h rychlostí.
nebo další poznatek že auto nidky ze 120 km rychlosti nezrychlilo jako ted, člověk by to asi musel vidět jinak neuvěří.
ještě chci podotknout auto je na 17 kolech a nejdelší převodovka ASD.
ještě auto je po rozvodech asi 5000km a tím pádem i new předvstřik, a new filtry, a oleje... tankuji jen u benziny, motor má hezkej, čistej a pravidelnej chod, takže si myslím že jeho konec je někde v dálce...