honda 2.0 16V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
honda 2.0 16V
mám tu hondu acord, z ničeho nic přestala startovat, když vytáhnu svíčky zapojím na VN a dám je k otvorům na svíčky tak to krásně bouchá a šlehají plameny 1342, svíčky namontuji a ani neštěkne, svíčky jsou nové, kabely OK, typuji na cívku KO mezizávitový skrat že v atmosverickém tlaku hodí jiskru ale ve válci nic díky miloš
-
- Aktivista
díky moc potřeboval jsem psychickou podporu že to tak je,odtrhy na svíčkách 3-3.2mm, v rozdělovači na kontaktech omítka, na víčku prasklina, palec před čistěnéím neprůchodný, jedná se o rozdělovač kombinovaný se zapalovacím modulem, řízený řídící jednotkou, vše jelo OK až nejelo dík milošPeete píše:pokud se honda zastavi, je to v 99% pripadu rozdelovac
-
- Aktivista
moje opravárenské teorie nahlodal borec z vrakecu, nemám origo svíčky a dal jsem tam z felicie rozměrový rozdíl je akorát v méně vysunutém jiskřišti /origo budou dnes v 13.00 h/ a proto zapalují když je mám venku a ve válci to neštěkne, je to stopro v tom rozdělovači milošPeete píše:pokud se honda zastavi, je to v 99% pripadu rozdelovac
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ze strážnice dal jsem čtverku a ještě kabel na čtvrtý válec, rozdělovač na tento typ má už poslední, celkem pěkný výlet ještě jsem ulovil dvoje kleště na spony a utahovačku za 2700 urvala M14šroub , prej má 600 NmPeete píše:odkud ses?? Kolik stal rozdelovac od Karla???slovacek.milos píše:tak díky za radu jsem se stavil v lipůvce koupil rozdělovač natočil motor, kola se protočily a jede zas jak raketa milošPeete píše:honda se driv zlomi, ale jezdit bude porad
miloš
-
- Aktivista
byl tam starej i mladej a vercajk jsem ulovil v komíně firma univer podlesí 20, jak jedeš na prígl tak snad poslední odbočka vpravo do komína od číny po narex kde co, ale spoustu věcí pohromadě že si prostě vybereš a něco vidíš, přípraky na lisování ložisek do fábky, na vstřiky, pro karosáře v kovu i plastu vag,pneuservis,klima, navíjecí krámy, přizvedání, no brouk do hlavy milošPeete píše:a tos ulovil kde ten vercajk, taky u nej??? Jinak celkem pohodar, ne? Byl tam mladej nebo starej?