JJ tahá to tak od 1850 ot. jako kráva. Já najedu za rok 20 tis., tak kdyby to zase sedm let vydrželo bude to OKSlavkov píše:Pak je to možné, zejména pokud ten čip je udělaný "na hrabačku alias tlačení do sedaček" tzn. s vysokým krouťákem od spodu
Klouže spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ALH má dvojhmotupavelnagl píše:Já tam snad jednohmotu nemám...? Po pročtení některých příspěvků ji tam asi ani nechci. Auto se mi neklepe, nic nechrčí....takže kdyby to nezačalo prokluzovat byl bych maximálně spokojenej.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
měl jsem podobný problém na OII 1,9TDI, lehce poladěno a začala klouzat spojka v 50000 při přidání plynu na 5ku. Nakonec jsem ji měnil ve 120000 a setrváku, ani přítlačáku vizuálně nic nebylo ( žádný rýhy, žádná modrá barva) a úbytek pamely sotva měřitelný k nové od Sachse 0,5-0,9mm. Asi nějaký blbý materiál nebo slabý pružiny. Od výměny OK
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa