KTS 500 PCMCIA windows 95?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KTS 500 PCMCIA windows 95?
Zdravim,
netusite, zda se da PCMCIA KTS 500 nainstalovat na normalni Win95 OSR2? Nebo musim mit originalni prapravene windows od Bosche? Nemohu porad nikde najit zadne ovladace pro tuto kartu, a po konzultacich padla myslenka, ze proste original win95 od bosche jsou uz pripraveny pro tuto KTS...??
diky, Pavel
netusite, zda se da PCMCIA KTS 500 nainstalovat na normalni Win95 OSR2? Nebo musim mit originalni prapravene windows od Bosche? Nemohu porad nikde najit zadne ovladace pro tuto kartu, a po konzultacich padla myslenka, ze proste original win95 od bosche jsou uz pripraveny pro tuto KTS...??
diky, Pavel
Dobrý den ,mám tentýž problém,vlastním krátce greenbox a chtěl bych kartu používat i v notebooku.Bohužel nevím ,kde se dá o tomto něco zjistit.Tuším,že potřebuji ovladač pro tuto kartu,ale nevím jestli můj stařičký notebook Dell je k tomu vhodný,většinou to mají na toshibách.Jestli má někdo možnost sehnat ovladače k této kartě kts 2 ,věřím ,že se dohodneme.':worthy:')
Vím ,že nic nevím a to vím docela určitě.
ovladac je zavisly od typu notebooku a jeho hardwaru. delly nechodia...kubert píše:Dobrý den ,mám tentýž problém,vlastním krátce greenbox a chtěl bych kartu používat i v notebooku.Bohužel nevím ,kde se dá o tomto něco zjistit.Tuším,že potřebuji ovladač pro tuto kartu,ale nevím jestli můj stařičký notebook Dell je k tomu vhodný,většinou to mají na toshibách.Jestli má někdo možnost sehnat ovladače k této kartě kts 2 ,věřím ,že se dohodneme.':worthy:')
Moc děkuji za odpověď.Předpokládám,že by to na TOSHIBA TECRA mělo jít rozchodit,budu muset asi sehnat ovladač,ale potřeboval bych vědět jestli to obyčejný smrtelník může nastavit a jestli je to hodně složité?Velice nerad bych investoval do notebooku a pak zjistil ,že s tím nelze hnout.Ještě bych potřeboval vědět jestli je hodně náročné updatovat greenbox,jelikož jsem ho koupil bez instalačních cd a mám obavu ,že když se ho pokusím updatovat a on mi přitom zemře ,že mi zbyde akorát zelená bednička s kartou ,kterou nemám kam dát .Já vím,že jsem hodně otravný ,ale ještě jedna věc by mně zajímala a to kudy do greenboxu sunout data ,přes nějaký převodník PCMCIA,nebo laplinkovým kabelem,DVD na LPT a ta karta jestli musí být originál Bosch.Jestli jsem něco skomolil, tak mě omluvte,když jsem chodil do školy ,tak počítače byly ještě v plechu a náročný počítačový program Karel.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.P.S. To že mám jít do ......Prosím vynechte.!!!!!!
bez znalosti a drivera je to bez sance. driver som volne v sieti na stiahnutie nevidel, tvoje skusenosti nepoznam...kubert píše:Moc děkuji za odpověď.Předpokládám,že by to na TOSHIBA TECRA mělo jít rozchodit,budu muset asi sehnat ovladač,ale potřeboval bych vědět jestli to obyčejný smrtelník může nastavit a jestli je to hodně složité?Velice nerad bych investoval do notebooku a pak zjistil ,že s tím nelze hnout.Ještě bych potřeboval vědět jestli je hodně náročné updatovat greenbox,jelikož jsem ho koupil bez instalačních cd a mám obavu ,že když se ho pokusím updatovat a on mi přitom zemře ,že mi zbyde akorát zelená bednička s kartou ,kterou nemám kam dát .Já vím,že jsem hodně otravný ,ale ještě jedna věc by mně zajímala a to kudy do greenboxu sunout data ,přes nějaký převodník PCMCIA,nebo laplinkovým kabelem,DVD na LPT a ta karta jestli musí být originál Bosch.Jestli jsem něco skomolil, tak mě omluvte,když jsem chodil do školy ,tak počítače byly ještě v plechu a náročný počítačový program Karel.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.P.S. To že mám jít do ......Prosím vynechte.!!!!!!
do greenboxu sa data najlepsie sukaju po sieti cez ethernetovy adapter, originalny (a pomaly) sposob je cez Bosch (freecom) PCMCIA prevodnik na DVD.
Dík za odpověď.Na ebay jsem teď našel manuál ,jak to vše nastavit a je toho asi 50 stran.Je třeba si přiznat ,že na to opravdu nemám ,abych to oživil.Budu se muset zatím spokojit se zelenou bedničkou.Zatím jsem se dočetl ,že poslední verze ,která by na něm měla fungovat je 2006/4,nebo snad nějaká finální verze 2007.Na jiném počítači mám 2007/1,ale ta by podle mě v greenboxu nefungovala,jelikož tam nastavení pro PCMCIA není a je to od 520 výš.V greenboxu mám 2006/1 a sháním update 2006/4.Jestli někdo má ,určitě se dohodneme.Ještě mě není jasná jedna věc,samozřejmě ,aby KTS fungovala musím plašit s datumem,potom mě funguje přímá diagnostika,ale neotevřu esitronic.Když dám datum normálně otevřu esitronic a pak mi pro změnu nefunguje testování navíc není v češtině,protože v esi není nahraná.Předem dík za odpověď.
Najde se dobrá duše ,která vlastní univerzální kabel ke KTS 500.Buď bych ho za rozumnou cenu koupil,anebo by mě stačilo ,kdyby někdo ten svůj kabel prozvonil a zjistil na kterým pinu v kartě se nachází UNI1 a UNI2.Jejich tam 9 volných O schématu ani nemluvím to by bylo úplně super.Prosím,prosím smutně koukám.
uni 1 - 10kubert píše:Najde se dobrá duše ,která vlastní univerzální kabel ke KTS 500.Buď bych ho za rozumnou cenu koupil,anebo by mě stačilo ,kdyby někdo ten svůj kabel prozvonil a zjistil na kterým pinu v kartě se nachází UNI1 a UNI2.Jejich tam 9 volných O schématu ani nemluvím to by bylo úplně super.Prosím,prosím smutně koukám.
uni 2 - 8
pohlad na konektor spredu.
Díky moc hned to jdu zkusit,moc jste mi pomohl ,informace o tomhle se těžko shánějí a v servisech už mají kts vyšší třídy,když to někdo má , jako koníčka je téměř namydlenej.Ještě jednou dík.joe píše:uni 1 - 10kubert píše:Najde se dobrá duše ,která vlastní univerzální kabel ke KTS 500.Buď bych ho za rozumnou cenu koupil,anebo by mě stačilo ,kdyby někdo ten svůj kabel prozvonil a zjistil na kterým pinu v kartě se nachází UNI1 a UNI2.Jejich tam 9 volných O schématu ani nemluvím to by bylo úplně super.Prosím,prosím smutně koukám.
uni 2 - 8
pohlad na konektor spredu.