asi se třeba pletu ale není to náhodou motor AFN? slyšel jsme že je to jeden z nej motorů co se týče ůprav a výdrže, necht mě někdo opraví zkušenější....
Přemejšlel jsem o zástavbě do Forda Focuse, s TDDičkem, co tam je, asi moc lidí nic nedělá, ještě budu muset popřemejšlet, jak to bude technicky náročný...
MaxSpeedy píše:To je pokud se nepletu 110 koňovka?
Přemejšlel jsem o zástavbě do Forda Focuse, s TDDičkem, co tam je, asi moc lidí nic nedělá, ještě budu muset popřemejšlet, jak to bude technicky náročný...
jj ale dá se upravit v pohodě až na 190-200koní ale taky je to dost finančně náročný..
spíše forda prodej a kup koncern ale zemědělský stroje se nedají asi moc upravit:-)
budto turbo benzín ale jestli máš naftu tak si asi těžko budeš zvykat na spotřebu, prodej forda a kup jiné auto s větší možností ůprav a dostupnosti dílů
heh, mám Focuse se stejným motorem... s origo motorem asi moc nenaděláš, co jsem takhle zjišťoval a výměna motoru, nevim nevim... asi se přikláním k názoru hero.petr... i když bych taky rádši našel nějakou možnost
to JasteR: Zdravím... pokud se nemejlím, tak sme se viděli v Mějte na Fashion, pokud si to byl ty... byl jsem tam s Radkem se žlutým RS... a přesně o motoru ve Focusu jsem mluvil, že nic moc
MaxSpeedy píše:Tak což o spotřebu, nejezdím s tím normálně... pak už jedině 2.0 T z RS Focuse... ale ten nebude moc k dostání a když, tak to bude pálka...
a jako myslíš že dat do focusa motor tdi pálka nebude ??? autá sú neni lego! teda vrámci koncernu ešte jako-tak ale toto...