Bliká kontrolka zhavenia ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Sekac Magor
- Nováček
Bliká kontrolka zhavenia ???
Prosím Vás, poradte mi niekto, co sa stalo, že na prístrojovej doske bliká kontrolka zhavenia počas chodu motora? Alhambra 81 kW. Prosím, neposielajte ma na predchádzajúce stránky, ale napíšte čo s tým, čakám, vďaka. [/b]
Blikající kontrolka žhavení signalizuje závadu elektroniky motoru. U Octavie I signalizuje sedm možných závad elektroniky, u Alhambry to jistě bude podobné. Někde v tomto odstavci "Údržba / problémy" jsem je vypisoval, je to asi dva měsíce, takže starý příspěvek.
HLEDEJ !!!
HLEDEJ !!!
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
dnes som riešil ten istý problém.začalo mi z ničoho nič blikať žhavenie.Skontroluj si keď ti to bliká zadné brzdové svetlá či ti svietia.Mne nesvietili.takže chyba v spínači brzdových svetiel pod brzdovým pedálom.ten spínač je buď dvoj alebo štvor kontaktný.Vyber ho z pedála.Postup:zhodiť kryty nad pedálmi,odpojiť konektor,snímač otočiť doľava o 90stupnov a vybrať z držiaka.Na snímači máš číslo.skús očistiť kontakty.ak to nepomože vymeń spínač.eto vsjo.
Mám podobný problém, za posledních 14 dní se mi stalo dvakrát že se mi za jízdy rozvítila kontrolka a za chvilku zhasla, ale dneska sem přišel do auta kontrolka se ani nerozsvítila, a když sem točil tak to vůbec nechytlo, zachvíly se zase normálně rozsvítila jako že nažhavil a chytlo to normáně
VAG žádnou chybu nepíše, ještě zkusim ten spínač na brzd světla, ale že by kvůly tomu nechytlo auto to se mi moc nezdá
nevíte čím by to ještě mohlo být???
- Sekac Magor
- Nováček
Bliká kontrolka zhavenia??? - OPRAVENÉ
Blikala kontrolka zhavenia - bol vadný brzdový spínač, ale po založení nového vyhadzovalo poistku brzdového systému - ZÁVADA bola v zväzku káblov, ktoré prechádzajú cez zadné výklopné dvere. Káble boli prešúchané a dva z nich roztrhnuté, a to robilo skrat - OPRAVENÉ.
Dakujem všetkým za radu.
Dakujem všetkým za radu.
brzdova světla
Mam taky podobnej problem ale mě ty světla po zapnutí kličku svítí pořád a když ho vypnu tak to funguje normalka a samo blika zhavení , VAG píše brzd.spinač nevěrohodny signal , v měřenych hodnotach je furt sepnutej. Skusil jsem dva jiny a je to pořad to samé poradte někdo moc díky
Re: brzdova světla
Tak ho mas spatne nastavenej,vytahni ho nadoraz,zmackni pedal brzdy a dej tam ten spinac,pak ten pedal pust ono to cvakne a je nastelovanej.misssssak píše:Mam taky podobnej problem ale mě ty světla po zapnutí kličku svítí pořád a když ho vypnu tak to funguje normalka a samo blika zhavení , VAG píše brzd.spinač nevěrohodny signal , v měřenych hodnotach je furt sepnutej. Skusil jsem dva jiny a je to pořad to samé poradte někdo moc díky