zvýšení výkonu 406 1.9TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvýšení výkonu 406 1.9TD
zkoušel sem tady pohledat,ale nemám na to celej den,nevíte jestli se dá naladit větší výkon?když koukám na chip firmy,tak nenabízej ,maximálně 2,1 td .díky 
čiptuning na 1,9TD NEJDE nikdy,ani pokud máš elektronický vstřikovač-ten je jen na udržování volnoběhu,a pro kontrolu vstřikovní,jinak na nic jiného není,je to machanický systém,elektroniku má jen na okrasu 
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já už si říkal,že by byl někdo tak dobrej,že by elektronicky nastavil mechanický čerpadlo
Ale jinak dobrý,dal bych si na něj bacha,peníz si za to vezme,a pak si pohraje se šroubovákem,a vy se můžete chlubit "čípkem"
Ale jinak dobrý,dal bych si na něj bacha,peníz si za to vezme,a pak si pohraje se šroubovákem,a vy se můžete chlubit "čípkem"
No,tak ten potenciometr,a snímač na vstřiku , řídící jednotka v podstatě jenom zajištují volnoběh,a věci s tím souvislé-když zapneš kli mu,tak se zvednou otáčky,,když vyhodíš kvalt,tak to taky pozná díky tomu vstřiku,a snad to omezí dávku,či co,to já nevím,já mám čistý měch.
Víceméně ja tam ta elektronika na volnoběh,a přidávání a ubírání otáček motoru podle potřeby.Jo,a ta řídící jednotka bývá na airbagy,to čerpadlo je z ní snad jen napájené,primární činnost je pro ty airbagy.
Jstli jsem teď kecal,tak zase omluvte mne,mám to jen z doslechu,já mám na čerpadle 2 lanka,plyn,a termosytič,oproti kolegům nevidím žádný rozdíl v chodu,spotřebe,kultivovanosti,apod...
Víceméně ja tam ta elektronika na volnoběh,a přidávání a ubírání otáček motoru podle potřeby.Jo,a ta řídící jednotka bývá na airbagy,to čerpadlo je z ní snad jen napájené,primární činnost je pro ty airbagy.
Jstli jsem teď kecal,tak zase omluvte mne,mám to jen z doslechu,já mám na čerpadle 2 lanka,plyn,a termosytič,oproti kolegům nevidím žádný rozdíl v chodu,spotřebe,kultivovanosti,apod...