...pres autosalon to trva moc dlouho a navic byva o vikendu zavreno
Predem diky za rady a odpovedi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.drv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()
Mozes mi poslat prosim Ta ten soft? janco32@centrum.sk Ja mam kabel OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM.Pojde mi to?kevino píše:ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.drv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()
nepojdeKvako28 píše:Mozes mi poslat prosim Ta ten soft? janco32@centrum.sk Ja mam kabel OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM.Pojde mi to?kevino píše:ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.drv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()

Ktory sw mas na mysli. Vag loggin snifer, alebo nieco take.kevino píše:ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.drv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()
Ja mam na COMkevino píše:nepojdeKvako28 píše:Mozes mi poslat prosim Ta ten soft? janco32@centrum.sk Ja mam kabel OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM.Pojde mi to?kevino píše: ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.ved som to pisal ze musi byt na COM port
napis este cislo budikovdrv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()
jde to jen po COM portudrv.astor píše:Zdravim, omlouvam se, ze pisu az ted, ale casu je malo![]()
Jinak jsem z Bruntalu... Mam KKL kabel pres USB, ale mam i obyc pres COM...Ten pres COM nepouzivam bo nenam COM port na notebooku. Ten VAG EPROM Programmer nejaky mam, ale je to nejaka spatna verze bo to s tim USB a ani s tim COM kabelem nekomunikuje. Jaky je presny postup jak zjistit ten kod IMMO v tom VAG EPROM PROGRAMMER? Jestli to rozchodim, tak budu velmi stastny nejen ja, ale i plno lidi kolem me...
kevino píše:ak mas kabel K line - com napis mi na maila poslem ti soft caf.drv.astor píše:Chlapci, nevite, jak jde zjistit kod imobilizeru treba pres VAG-COM popr. ma nekdo nejaky soft, ktery by to dokazal zjistit?![]()