misssssak píše:tim to taky není měl jsem ho venku a mačkal a mačkal furt nic je to divny protože s vypnutým kličkem to normalka valy nevim nevim
ak si ho mal vonku a tak si ho skúšal tak to nie moc dobrý spôsob, mám pocit že vtedy je ten bajonet pootočený a nefunguje to správne. Ale možno si len zle pamatám.
inak si tiež myslím že tú tyčku máš zle nastavenú a preto svieti.
Samozdřejmě jsem ho vratil do puvodní polohy protože jinak ten běžec běhá uplně vedle i jsem to měl rozdělane a kontakty jsou špica na druhem jsou opalené jako svina .Ještě něco když ho odpojím tak furt svítěj brzdovky a jinak to je CADDY . 04. 2,0SDi moc díky za nějakou radu
misssssak píše:tim to taky není měl jsem ho venku a mačkal a mačkal furt nic je to divny protože s vypnutým kličkem to normalka valy nevim nevim
Tak mas nekde skrat,do tech dratu co mas u toho spinace jde jeden proud nebo dva proudy,podle toho jestli mas spinac se dvouma nebo ctyřma vyvodama. Myslým že je tam cervenej a cervenocernej drat,tak do toho cervenocernýho ti proud nesmí jit,když mas z toho spinace ten stekr sundanej.
pani vsetci ste vedla spinac brzdoveho pedalu a brzdovych svetiel je OK odisiel mu snimac polohy spojkoveho pedalu a prepalila sa poistka (cislo si uz nepamatam) v e-boxe myslim ze je 5A. aj tam das dalsiu 5A zhori opat. ak tam das 10A zhori ti snimac polohy spojkoveho pedalua mozno aj konektor na nom. musis ho vymenit (ten snimac) je to asi vadna seria. caf a daj vediet ako si dopadol
Tak nekecal bila spalená pojistka (ktera ještě upřesním)tak jsem ji vyměnil za stejnou a nahle se z toho začalo hulit jak kdyby to chtělo chytnout .samozdřejmě zroj - snimač polohy spojkového pedalu (podle etky halluv snímač )ale reaguje to na jinou pojistku na pojistku od ASR protože jsem tu pojistku vyndal a přestalo to takže zavěr? Je to docela sranda začne to světlama a skončí to plamenem .Ještě jsem to teda nedal dohromady čekam na snímač takže dam vědět jak to dopadlo
Peete píše:spojkovej snimac je pouze spinac, kdezto halluv snimac pracuje na principu magnetickyho vlneni, to se v ETCE trochu uklikl
spojkovy snimac je SNIMAC púretoze snima pohyb drahy spojkoveho pedalu. dokaze presnejsie zistit pohym spojkovym pedalom a aj rychlost zosliapnutia spojky atd...
u starsich auta (g4 octa 1 atd) je tam len spojkovy spinac
No proste je to tak je to snímač a dokonce to s novím funguje akorad jsem musel rozebrad pul auta ale to je v poho jo ty pojistky jsou v boxu u motoru a je to na brzdové světla F7 a ta druhá je F26 myslím že je to na ASR atd. Další věc co mě překvapila je po vyndané baterce snimač natočení volantu ale to se vyléčilo po par metrech jizdy takže už to valy a svítí a nic tam nehoří moc díky za rady P.S. To číslo podle ETKY je :1K0 927 810 D tak se mužete podívat že je to halluv snímač ještě jednou díky
misssssak píše:No proste je to tak je to snímač a dokonce to s novím funguje akorad jsem musel rozebrad pul auta ale to je v poho jo ty pojistky jsou v boxu u motoru a je to na brzdové světla F7 a ta druhá je F26 myslím že je to na ASR atd. Další věc co mě překvapila je po vyndané baterce snimač natočení volantu ale to se vyléčilo po par metrech jizdy takže už to valy a svítí a nic tam nehoří moc díky za rady P.S. To číslo podle ETKY je :1K0 927 810 D tak se mužete podívat že je to halluv snímač ještě jednou díky