Nazdars, v sobotu idem pre taketo audi, tusim je seriovy vykon 116 koní.. neviete niekto ci ma toto auto intercooler? pretoze som ho hladal pod kapotou ale nic take som tam nevidel... ak tam nie je, je vacsi problem dorobit ho?? planoval by som tam cooler z avie a cital som tu ze ak vyradim nejaky bypass na turbe ze bude tlacit viac?! da sa to aj na tomto motore?? a da sa pridat nafta na cerpadle?? takych 140 poníkov by mi stacilo na to auto diki, cawte
to jak 100ka vyzera... to neni jak stara A6, uz viem co myslis... no da sa to tam realizovat??? podla mna to je ten isty motor ako 1.6TD len ma o jeden valec viac
Mato007CPI píše:to jak 100ka vyzera... to neni jak stara A6, uz viem co myslis... no da sa to tam realizovat??? podla mna to je ten isty motor ako 1.6TD len ma o jeden valec viac
to se mi nejak nezda a ze by 1.6 byl 5valec?mozna tak 2.4D, ale ne 1.6?nejak se mi to nezda
nachapu, jak nekdo muze jit kupovat auto a nevedet jake. kdyz si kupuju auto, tak o nem prvne vsechno zjistim a ne kupovat nejakou audi s TD motorem...
Mato007CPI píše:to jak 100ka vyzera... to neni jak stara A6, uz viem co myslis... no da sa to tam realizovat??? podla mna to je ten isty motor ako 1.6TD len ma o jeden valec viac
to se mi nejak nezda a ze by 1.6 byl 5valec?mozna tak 2.4D, ale ne 1.6?nejak se mi to nezda
on myslel že 1.6td je čtyřválec, a 2.0td je to samý jako 1.6td ale plus jeden válec => tudíž je to pětiválec
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
ste ma nepochopili niektory...viem ze je to 2.0TD 5 valec, len som sa chcel spytat ci sa to da upravovat jak 1.6TD 4 valec... cize pridat na cerpadle a na turbe a predtym este medzichladic aby to vydrzalo...
Mato007CPI píše:ste ma nepochopili niektory...viem ze je to 2.0TD 5 valec, len som sa chcel spytat ci sa to da upravovat jak 1.6TD 4 valec... cize pridat na cerpadle a na turbe a predtym este medzichladic aby to vydrzalo...
jak to dopadlo ?
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik