V tom Amaru, bolo tych rieseni viac, urcite tam niekdo robil prietokomer, pozriem to, lenze mam toho x rocnikov a obsahy som niekde stratil.
to Andre: samozrejme, ze to s tym mg nemyslim vazne, to by bolo moc jednoduche
Měření spotřeby u škoda Felicia 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdysi jsem podobného něco dělal s AT89C2051,sehnal jsem dva průtokoměry ty se prodávaly do aut s indikací pomocí diod,musel jsem napojit i zpátečku.Důležité je jen zjistit počet impulzů na litr a zpracovat to.Jen jsem musel ještě udělat snímač na náhon tachometru.Tento snímač byl kdysi uveden i v nějaké příloze Amara.
Tohle všechno mám vymyšlené...JirkaJ píše:Kdysi jsem podobného něco dělal s AT89C2051,sehnal jsem dva průtokoměry ty se prodávaly do aut s indikací pomocí diod,musel jsem napojit i zpátečku.Důležité je jen zjistit počet impulzů na litr a zpracovat to.Jen jsem musel ještě udělat snímač na náhon tachometru.Tento snímač byl kdysi uveden i v nějaké příloze Amara.

A co to bylo za průtokoměry? Nevíš, kde by se daly sehnat a kolik stojí?JirkaJ píše:Kdysi jsem podobného něco dělal s AT89C2051,sehnal jsem dva průtokoměry ty se prodávaly do aut s indikací pomocí diod,musel jsem napojit i zpátečku.Důležité je jen zjistit počet impulzů na litr a zpracovat to.Jen jsem musel ještě udělat snímač na náhon tachometru.Tento snímač byl kdysi uveden i v nějaké příloze Amara.

Díky...