Tomas.cz píše:Nebo vodní pumpa pakliže již nebyla kontrolována.
ta vodní pumpa nedělá hned bubliny a tlak když se netočí mám před barákem micubiši galant 1.8 94 to samé zatím se k tomu nehlásím, předělávat po někom odfáknutou práci se mi taky nechce miloš
origoš píše:A co takhle zjistit kudy to tlakuje?
To se vezme stará svíčka, vykuchá se izolátor, navaří se tam vhodná trubka s šroubením a postupně se do válců pustí tlakový vzduch. Píst při tom musí být v horní úvrati, zařazena pětka a zabrzděné auto. Když půjdou do expanzky bubliny, tak je jasné kudy komprese uniká.
To je výborný nápad!!! Tu upravenou svíčku mám a používám ji např. k odhalení podpáleného ventilu apod. Takže to hned dneska prubnu. Díky moc i ostaním za rady vše vyzkouším a ozvu se, aby už takový zmeťál nikoho nepotrápil jako¨mně. Fakt díky moc.
Tak přesně to jsem řešil teď o víkendu taky u 1.6 feldy. Dal jsem tam nový termostat, novou pumpu všechno zkontroloval a na nic jsem nemohl přijít a stále to vařilo. Soused mi poradil vyměnit víčko expanzky a ono to fakt bylo tím pitomým víčkem. Asi špatná membrána a pořád se to tlakovalo.
Neměl jsem na to čas. Dělal jsem teť jiný auta a k feldě se vrátím pravděpodobně v pondělí. Mám to zatím v rozhozeném stavu. Jen můžu říct, že jsem tlakoval válce vzduchem a o.k. Takže ani těsnění ani hlava to není. Termostat jsem taky ještě jednou vyzkoušel a je rovněž o.k. Dám to do kupy a zkusím tu novou zátku. Ozvu se jak to dopadlo. Mezitím samozřejmě rád příjmu další nápady. Dík.
Tak fakt od soboty co jsem vyměnil to víčko, tak jsem nalítal 2 tisíce kilometrů a teplota zcela v pořádku. Fakt by mě ani náhodou nenapadlo, že to může způsobit víčko.