ahoj na europeconu sou vymeniky bud 1.9kW za cca 1100kc pak 2kW hlinikovej za 2400 ( muzu mit za necely 2 tis kc ) nebo za 2tis kc rovnou 5kw... chci jen tenhle vymenik zadnou elektriku, co mi doporucite, jinak dounadrzovka ventily uz mam zbytek taky.. jen predehrev doresit, pripadne se mi ozval na izerat člověk s 3.4kW vymenikem 20deskovej, takze nejspis to pac je idealne za nejekejch 1200kč...
nejezdi mam peugeot 309 1.9d s upravou to je uplne o necem jinym..... vsechno jezdi bez upravy ale jak a jak dlouho... tyhle nazory se tady zacinaji cim dal vic rozsirovat.. Co mysli na znehodnocovani oleje atd.
ja som si zohnal vodou vyhrievany palivovy filter z renault 19, akurat pre neho robim uchyt uvidim ako to pojde, chcel som usetrit na vymenniku, dam vediet ako je to efektivne, ja len ze je aj taka moznost.
rotanretla píše:ja som si zohnal vodou vyhrievany palivovy filter z renault 19, akurat pre neho robim uchyt uvidim ako to pojde, chcel som usetrit na vymenniku, dam vediet ako je to efektivne, ja len ze je aj taka moznost.
to taky chapu ale mesicne najezdim kolem 1400km takze chci aby to bylo vazne na slusny urovni a neco motor vydrzel ikdyz mam nahradni uz pripravenej v garazi...
rotanretla: nektery 309 to maj v zakladu.. nestaci to.. zkusi si potom zmerit teplotu... jako dat za upravu nejakych 5000 me neprijde tak tragicka castka clovek ma jistotu.... a uz jen jezdi a jezdi
mm píše:rotanretla: nektery 309 to maj v zakladu.. nestaci to.. zkusi si potom zmerit teplotu... jako dat za upravu nejakych 5000 me neprijde tak tragicka castka clovek ma jistotu.... a uz jen jezdi a jezdi
ve svy 205 mam filtr vyhrejvanoej vodou od vyroby ale na ohřátí to nestačí... dám vymenik celkove cca 3000kč za prestavbu se vsim vsudy a budu spokojenej teda doufám vrátí se to dosti rychle...
mm píše:jian jsem mel uz 2 filtry a oba zacali najednou prisavat vzduch pumpickou
Pumpičkou? No jo to bude vono do rána mě padá palivo a pumpička nepumpuje
Jojo pežotáckej problém, ta mémbrána je po těch letech zpuchřelá tak většinou hned na olej začne přisávat vzduch. Stačí koupit opravnou sadu a vyměnit to a je klid dá se to rozpertlovat
mm píše:jian jsem mel uz 2 filtry a oba zacali najednou prisavat vzduch pumpickou
Pumpičkou? No jo to bude vono do rána mě padá palivo a pumpička nepumpuje
Jojo pežotáckej problém, ta mémbrána je po těch letech zpuchřelá tak většinou hned na olej začne přisávat vzduch. Stačí koupit opravnou sadu a vyměnit to a je klid dá se to rozpertlovat