hex can, usb - update
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hex can, usb - update
Caute, mam hex-can..skusal om novu verziu vagu 805...a pise mi nieco v takom zmysle ze aby som updatoval firmware v kably a ze si mam zakupit orginal kabel....6xx a tusim aj 704 mi isla v pohode. Da sa to updatovat priamo cez usb ze to len pripojim kPC alebo na to potrebujem nejaky programator?
Oplati sa mi to vobec koli tej novej verzii robit ?? su tam nejake velke zmeny co by za to staly?
dikk
Oplati sa mi to vobec koli tej novej verzii robit ?? su tam nejake velke zmeny co by za to staly?
dikk
octavia, 81 KW, rv 2001, tdi
Re: hex can, usb - update
Žádný programátor nepotřebuješ, update firmware v kabelu provede VAG-COM sám, trvá to cca. 1 minutu. Update je nezbytný, aby ti fungovala verze 805. Verze 704 ti bude fungovat i po updatu, ale nevidím důvod se k ní vracet.adu píše:Caute, mam hex-can..skusal om novu verziu vagu 805...a pise mi nieco v takom zmysle ze aby som updatoval firmware v kably a ze si mam zakupit orginal kabel....6xx a tusim aj 704 mi isla v pohode. Da sa to updatovat priamo cez usb ze to len pripojim kPC alebo na to potrebujem nejaky programator?
dikk
Co je nového ve verzi VCDS (VAG-COM) 805 se tady na fóru nedávno řešilo, použij funkci "hledat". Nebo mrkni sem:
http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can
http://www.ross-tech.com/vcds/revisions.html
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To zas bude mrtvých kabelů.Jako kdyby nestačila 704."kdo chce víc nemá nic"

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Přispěvovatel
Najdi si spouštěcí program, podle toho kam se ti nainstaloval. To co popisuješ s kabelem nesouvisí.rusty píše:upgrade jsem provedl a naskakuje tam stejně stará verze.
Tak jsem ho stáhnul a nainstaloval samostatně a píše mi to chybu ,že windows nenašel exe soubor.
Mám origoš kabel
Pro ty, co to ještě nepochopili: Všechny kabely HEX-CAN jsou způsobilé k updatu firmwaru a provoz s VCDS (VAG-COM) 805. Není k tomu zapotřebí nic speciálního, update program provede sám přičemž zpětná kompatibilita s verzí 704 je zachována. Je to nakonec zcela v souladu s licenční politikou VAG-COMu.

Výše uvedené pochopitelně neplatí pro klony.

vagus píše:Najdi si spouštěcí program, podle toho kam se ti nainstaloval. To co popisuješ s kabelem nesouvisí.rusty píše:upgrade jsem provedl a naskakuje tam stejně stará verze.
Tak jsem ho stáhnul a nainstaloval samostatně a píše mi to chybu ,že windows nenašel exe soubor.
Mám origoš kabel
Pro ty, co to ještě nepochopili: Všechny kabely HEX-CAN jsou způsobilé k updatu firmwaru a provoz s VCDS (VAG-COM) 805. Není k tomu zapotřebí nic speciálního, update program provede sám přičemž zpětná kompatibilita s verzí 704 je zachována. Je to nakonec zcela v souladu s licenční politikou VAG-COMu.![]()
Výše uvedené pochopitelně neplatí pro klony.
je mi jasný ,že s to s kabelem nesouvisí. jen jsem myslel ,že když si to hodí upgrade tak se nemusím o nic starat. běží tam ale pořád stará verze. nepíši to proto ,že bych si stěžoval ,ale chtěl byh to vychytat.