Ro a kamion
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Tak kde je ten rozumbrada co tady jezdí už čtyři rokytruck píše:Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.martins70 píše:Kdo má zájem může si jízdu s nákladákem na řepkový olej zadarmo vyzkoušet u nás. Je to Scania 10 let stará,na olej jezdí 4 roky a žádné problémy

On mě ten kamion nepůjčítruck píše:Tak kde je ten rozumbrada co tady jezdí už čtyři rokytruck píše:Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.martins70 píše:Kdo má zájem může si jízdu s nákladákem na řepkový olej zadarmo vyzkoušet u nás. Je to Scania 10 let stará,na olej jezdí 4 roky a žádné problémys deset let starou SCANIÍ do Německa
netankuje olej v ČR, podle něj je olej v Německu pod jedno EURO
a oleje je přece dostatek.

-
- Aktivista
budeš si muset osedlat svého koníkatruck píše:On mě ten kamion nepůjčítruck píše:Tak kde je ten rozumbrada co tady jezdí už čtyři rokytruck píše: Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.s deset let starou SCANIÍ do Německa
netankuje olej v ČR, podle něj je olej v Německu pod jedno EURO
a oleje je přece dostatek.
čekám už týden

to truck
10 rocnu SCANIU sice nemam, ale ak chces, ja Ti poziciam tahac MB Actros 1844 Euro 5, r.v. 2008 upraveny na RO. Blizsie info tu: http://www.rasol.sk/sugre/seminar_pozvanka.pdf
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
s olejem v trucku je to tak ze cela spedice frikus(cca 1000kamoinu) jezdi v lete na olej.
a sou to jak novy tak starsi MB actros.akorat tam jezdi sami slovinci takze s esnima o tom clovek moc nepobavi nemecky.
jinak ten jeden rikal neco o scheize diesel,tak nevim jak to myslel.
pravda je ta ze jezdi uz nekolik let akdyby s ejimm to sypalo tak na to nejezdi
a sou to jak novy tak starsi MB actros.akorat tam jezdi sami slovinci takze s esnima o tom clovek moc nepobavi nemecky.
jinak ten jeden rikal neco o scheize diesel,tak nevim jak to myslel.
pravda je ta ze jezdi uz nekolik let akdyby s ejimm to sypalo tak na to nejezdi
Cakal som, ze sa tu opatovne objavi martins70, aby nam porozpraval este chvilku rozpravky o cenach RO v Nemecku, aj ja mam zaujem tankovat za 96 centov. Bohuzial cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna.[
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
-
- Aktivista
[quote="rasol"]Cakal som, ze sa tu opatovne objavi martins70, aby nam porozpraval este chvilku rozpravky o cenach RO v Nemecku, aj ja mam zaujem tankovat za 96 centov. Bohuzial cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna.[[/quot
I já čekám až se povozím 10 let starou SCANIÍ na olej a to už tak měsíc a dostanu radu kde tankovat levný olej zda v NSR či NDR
I já čekám až se povozím 10 let starou SCANIÍ na olej a to už tak měsíc a dostanu radu kde tankovat levný olej zda v NSR či NDR
-
- Aktivista
-
- Aktivista