Ro a kamion

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
radluk
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od radluk »

(LOL)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 12:07, celkem upraveno 1 x.
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

martins70 píše:Kdo má zájem může si jízdu s nákladákem na řepkový olej zadarmo vyzkoušet u nás. Je to Scania 10 let stará,na olej jezdí 4 roky a žádné problémy
Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

truck píše:
martins70 píše:Kdo má zájem může si jízdu s nákladákem na řepkový olej zadarmo vyzkoušet u nás. Je to Scania 10 let stará,na olej jezdí 4 roky a žádné problémy
Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.
Tak kde je ten rozumbrada co tady jezdí už čtyři roky (LOL) s deset let starou SCANIÍ do Německa (LOL) netankuje olej v ČR, podle něj je olej v Německu pod jedno EURO (LOL) a oleje je přece dostatek. :o
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

truck píše:
truck píše:
Tak kde je ten rozumbrada co tady jezdí už čtyři roky (LOL) s deset let starou SCANIÍ do Německa (LOL) netankuje olej v ČR, podle něj je olej v Německu pod jedno EURO (LOL) a oleje je přece dostatek. :o
On mě ten kamion nepůjčí :( čekám už týden
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

truck píše:
truck píše:
truck píše: Mám zájem projet se 10 let starou SCANIÍ na olej. zn. C, E mám a do Uherského Hradiště či Brodu to mám kousek.
On mě ten kamion nepůjčí :( čekám už týden
budeš si muset osedlat svého koníka :-D miloš
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

to truck

Příspěvek od rasol »

10 rocnu SCANIU sice nemam, ale ak chces, ja Ti poziciam tahac MB Actros 1844 Euro 5, r.v. 2008 upraveny na RO. Blizsie info tu: http://www.rasol.sk/sugre/seminar_pozvanka.pdf
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
konas
Sběrač informací

Příspěvek od konas »

s olejem v trucku je to tak ze cela spedice frikus(cca 1000kamoinu) jezdi v lete na olej.
a sou to jak novy tak starsi MB actros.akorat tam jezdi sami slovinci takze s esnima o tom clovek moc nepobavi nemecky.
jinak ten jeden rikal neco o scheize diesel,tak nevim jak to myslel.
pravda je ta ze jezdi uz nekolik let akdyby s ejimm to sypalo tak na to nejezdi
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

Cakal som, ze sa tu opatovne objavi martins70, aby nam porozpraval este chvilku rozpravky o cenach RO v Nemecku, aj ja mam zaujem tankovat za 96 centov. Bohuzial cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna.[
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

Obrázek
slovacek.milos
Aktivista

rasol píše:Obrázek
z marsu nebo kdes to fotil :? miloš
rasol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasol »

Jebo, co nevies citat ? Napisal som predsa Greding/Bayern. Pokial v Straznici nevedia kde je Bayern, tak je to Bavorsko - spolkova krajina Nemecka
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

[quote="rasol"]Cakal som, ze sa tu opatovne objavi martins70, aby nam porozpraval este chvilku rozpravky o cenach RO v Nemecku, aj ja mam zaujem tankovat za 96 centov. Bohuzial cena je uplne ina a ako dokaz prikladam foto totemu cerpacej stanice v Gredingu/Bayern. Fotka je stara 10 dni, medzitym klesla cena benzinov a nafty, u tychto paliv je teda uz neaktualna.[[/quot

I já čekám až se povozím 10 let starou SCANIÍ na olej a to už tak měsíc a dostanu radu kde tankovat levný olej zda v NSR či NDR
slovacek.milos
Aktivista

[quote="rasol"]Jebo, co nevies citat ? Napisal som predsa Greding/Bayern. Pokial v Straznici nevedia kde je Bayern, tak je to Bavorsko - spolkova krajina Nemecka[/quot

čítat asi viem ale to tvoje greding bayern tam nevidím se tam podívaj ti to asi zůstalo jen v mozku a prsty zapoměly miloš
KUK
Přispěvovatel

Příspěvek od KUK »

Já to tam vidím...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
slovacek.milos
Aktivista

KUK píše:Já to tam vidím...
a co a kde miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“