ALE mam dotaz. Hodlam kupovat diesla, roky 1998-2002, obsah do 2 litru, tak do 200 tacu CZ/SK. Mnelo by to byt z venku. Prioritou je pro mne spolehlivost a spotreba, auto ma byt na kazdodenni pouziti. Jaky motor by ste uprednostnili Jaky diesel / znacka / auto ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaky diesel / znacka / auto ???
Zdravim. Nevim jestli se to tu uz resilo...tak vopred sorz za spam.
ALE mam dotaz. Hodlam kupovat diesla, roky 1998-2002, obsah do 2 litru, tak do 200 tacu CZ/SK. Mnelo by to byt z venku. Prioritou je pro mne spolehlivost a spotreba, auto ma byt na kazdodenni pouziti. Jaky motor by ste uprednostnili
? - TDi (110PS), JTD (105-115), DCi (120), HDi (?), TDCi (?), CDi (?). Mnel bych zajem o tito vozy : A4, Passat - do r. 2000, Alfa 156,147- do 2002, Renaulta ani ne, Peugeot 406, Focus + Mondeo do 2002, BMW 320 po 2000, Rover 75 okolo 2000. Budu Vam vdecny 
ALE mam dotaz. Hodlam kupovat diesla, roky 1998-2002, obsah do 2 litru, tak do 200 tacu CZ/SK. Mnelo by to byt z venku. Prioritou je pro mne spolehlivost a spotreba, auto ma byt na kazdodenni pouziti. Jaky motor by ste uprednostnili -
Tomasek1234
- Přispěvovatel
Promiň za negativní hodnocení, ale zrovna od toho bych utekl-motor super, ale B5 to už je stará šunka(to se dělalo od 1996-2000) takže 8-12.let stará kára, vzpomeňte za kolik byla před 8.léty nafta-to se jezdilo i s košem a vykoupat se na víkend do Chorvatska (koupíš to 2.x stočené a když ne tak tomu číslu nebudeš věřit)Tomasek1234 píše:Nekupuj si auto podle nesmyslnejch tabulek !!!! Kriste pane. Nebo ti z toho vypadne Carrera nebo jinej paskvil. Navic kupujes ojety auto nikdy nevis uplne do sroubku jak na tom je.
S passatem chybu neudelas. nejakou B5 81kW
Když už Passata tak B5,5, ale tam 81.kw neseženeš, jestli hledáš něco mezi Golfem a Passatem tak je tu Octavia-u té podle mně neuděláš špatně(ale nějakej slušnej rok...)
Re: Jaky diesel / znacka / auto ???
Jinak z toho co píšeš tak bych šel buď do slušné 320D nebo do Octy tu za 200.tis Kč určitě seženeš.Erbreakz píše:Zdravim. Nevim jestli se to tu uz resilo...tak vopred sorz za spam.ALE mam dotaz. Hodlam kupovat diesla, roky 1998-2002, obsah do 2 litru, tak do 200 tacu CZ/SK. Mnelo by to byt z venku. Prioritou je pro mne spolehlivost a spotreba, auto ma byt na kazdodenni pouziti. Jaky motor by ste uprednostnili
? - TDi (110PS), JTD (105-115), DCi (120), HDi (?), TDCi (?), CDi (?). Mnel bych zajem o tito vozy : A4, Passat - do r. 2000, Alfa 156,147- do 2002, Renaulta ani ne, Peugeot 406, Focus + Mondeo do 2002, BMW 320 po 2000, Rover 75 okolo 2000. Budu Vam vdecny
Ty ostatní JTD-určitě dobrej motor ale ve špatným autě (Alfa, Fiat umí design ale ne spolehlivost a kvalitu)
DCI (to je myslím Ford) taky baroko na oko, co jsem slyšel od takikařů tak docela problémové.
HDi pěkná auta ale drahej servis a to pořádně(samozřejmě pokud se bavíme o novějších modelech)307 to je povedenej kousek
Rover to bych nebral ani nové, velky propad na ceně a je to převlečenej Ford
Jak píši v předchozím příspěvku, podíval bych se na Octu sice je to takovej sociální vůz ale když na ní obuješ pěkný kola tak to nějak vypadá...
Tak tak Sociální kára, pozitivum je že splyneš s davem já osobně nechci budit pozornost např Alfou 166(i když je to super kočár, ale hodně poruchovej) nic proti tobě.Erbreakz píše:Vim ze okta je celkem spolehliva a nechci urazit skoda fans, ale zda se mi fadni a je ich tolik jak maku (kazdy 4. auto na ceste je SkodaDesignove mi vic sedi kombajn nez sedan okta.
Re: Jaky diesel / znacka / auto ???
DCi je Renault, TDCi je Ford, HDi nejsou az tak poruchovy, jak se o nich pise, par jich delam a krom beznyho servisu nic vic, nedaji vydelat. Jen jedna 307 mela vetsi obtize. ale to diky nespravnymu zachazeni.topdiesel píše:
DCI (to je myslím Ford) taky baroko na oko, co jsem slyšel od takikařů tak docela problémové.
HDi pěkná auta ale drahej servis a to pořádně(samozřejmě pokud se bavíme o novějších modelech)307 to je povedenej kousek
Rover to bych nebral ani nové, velky propad na ceně a je to převlečenej Ford
Jak píši v předchozím příspěvku, podíval bych se na Octu sice je to takovej sociální vůz ale když na ní obuješ pěkný kola tak to nějak vypadá...
A Rover, toho uz asi novyho nekoupis, zbyly jen Mini a terenni Roveri, ae rekl bych, ze Rover, spis nez s Fordem, se bratrickoval s Hondou, ted s BMW. S Fordem kamaradi Jaguar...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
HIGH Octan -v kombu 66motor , tmavě zelená
xenony a pěkný kola
a není co řešit !
nebo nissan primera P12 2,2dci ,kombajn ,šedá metla ,hezký kola
v tom sem jel a je to "satan personal car" akorát ten servis mno
jinak FORD,OPEL,ROVER,---------------NEBRAT
xenony a pěkný kola
a není co řešit !
nebo nissan primera P12 2,2dci ,kombajn ,šedá metla ,hezký kola
v tom sem jel a je to "satan personal car" akorát ten servis mno
jinak FORD,OPEL,ROVER,---------------NEBRAT