Klepání od motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klepání od motoru
V poslední době mi někdy klepe motor nebo něco tam nevím
, včera sem dojel a sliším klepaní od motoru vychází z lévé strany když porovnám zvuk u kola na pravé a levé u řidiče je to hlasitější. Otevřel jsem motor ale nevím odkud to vychází jediné co mě napadlo jestli nespíná třeba kompresor od klimy , ale klimu jsem měl vyplou. Nic jsem nezjistil tak jsem zkusil prošlépnout plyn a přestalo to , tak nevím dneska můžu vyzkoušet zapnout klimu jestli to má stejný zvuk. Nebo někdo můžete poradit co mi to dělá dík.Octavie 1,9 81kw rok

nenapisal si aky mas typ motoru, kolko najazdene, ci ti to zacalo znicoho nic alebo postupne casom..TURBO píše:Včera jsem to zkoušel a nic , jezdil jsem rychle a pomalu a nic. Byl jsem za kolegou v servisu a ten neví obědnal mě tak uvidím . To klepání byl zvuk spíš kovový jako když klepe motor ale 5 krát hlasitěji. A dělá to jenom někdy nikdo neví nikdo neporadí??????
klepot taky typicky vyhuleneho dízlu je od hydr. zdvihatiek ventilov..
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
Najeto mám 120000 km , začalo to s ničeho nic, někdy to udělá ted jsem jezdil a nic , vyměnil jsem olej , a jak jsem byl pod autem tak jsem poslouchal jestli neusliším divný zvuk , jenom se mi zdá že mi to mírně klepalo od převodovky ale nebyl to ten zvuk co jsem psal.Vyměnil jsem olej a poslouchám to znovu a nic tak nevím . Asi musím čekat až se to zase oběví. Jo chci se zeptat na měrce oleje kde je min a max četl jsem forum ale moc jsem se nedopátral a v servise??? mi řekli že spodní ohyb je minimum to uprostřed šrafované je optimální výška a vrchní ohyb je max. A v druhém servise kde jsem kupoval olej tak mi řekli že minimum je spodek toho šrafovaného a vrch šrafovaneho je max tak ted nevím jestli v servisech takle různě dolevají ??? já jsem to dal po vrch šrafovaného . Jak to je teda s těmi měrkami???