Passat 2.0 TDI - chod motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat 2.0 TDI - chod motoru
Mám problém s motorem. Při jízdě se projevuje nepravidelný chod s vyšší spotřebou. Na volnoběhu kolísají otáčky mezi 810 - 1000 a okamžitá spotřeba je až 2l/hod. VagCom hlásí chybu relé - chyba 18009. Můžete mi prosím někdo poradit o co jde a jestli ta závada relé s tím souvisí? Taky kde ho najdu. Díky za pomoc.
Re: Passat 2.0 TDI - chod motoru
aky je to rocnik ? rele nehladaj treba napalit novy soft do RJ motorapetman74 píše:Mám problém s motorem. Při jízdě se projevuje nepravidelný chod s vyšší spotřebou. Na volnoběhu kolísají otáčky mezi 810 - 1000 a okamžitá spotřeba je až 2l/hod. VagCom hlásí chybu relé - chyba 18009. Můžete mi prosím někdo poradit o co jde a jestli ta závada relé s tím souvisí? Taky kde ho najdu. Díky za pomoc.

aky je to rocnik ? rele nehladaj treba napalit novy soft do RJ motora
[/quote]
Je to 04. Podle VIN model 05. Je to B6 - nebo facelift B5. Nevím jak se to určuje.

Je to 04. Podle VIN model 05. Je to B6 - nebo facelift B5. Nevím jak se to určuje.
Mluvil jsem s jedním opravářem kterej se na to snad podívá. Jen se mu nezdála ta závada relé v ŘJ. Opravdu se to odstraňuje novým SW? Říkal že by ten soft se neměl podělat najednou, ledaže by tam byl nahranej špatně od začátku. Jaká je šance na odstranění závady?
Díky moc za pomoc.
Díky moc za pomoc.
máte s tím někdo už zkušenosti?
ŘJ je : 038 906 016 K
ŘJ je : 038 906 016 K