Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem byl ve FIATovi a tam jsem se dozvěděl podle data narození, typu atd....: trojkloub 3930,- Kč nebo celou poloosu za 8600,- Kč. Pak se pan FIAT rozhodl zkonkretizovat dle VINka vozu a zjistil, že na můj vůz se trojklouv nedá samostatně objednat... ale: celá poloosa 7900 bez DPH a nebo repasovaná poloosa za 4500 bez DPH. Ve THORNU jsem zjistil,e se náhrady nedělaj, ale že je to podobné jako u pana FIATa, že záleží, kolik drážek (že se dělaly 24 nebo 26ti drážkové) a jaké rozměry to vše má, podle toho buď trojkoloub bude, nebo nebude. No, tak jsem zašel ještě na vrakárnu a tam se zadařilo (abych to nezakřikl) celá poloosa za 2500,- Kč. Takže snad bude funkční..... to se teprve uvidí. V opačném případě poloosa zpět na vrakárnu a pak nakupovat k FIATovi asi repas ... práce vesměs vlastní a něco málo kámoš, co vlastní tu dílnu, kde teď Stilouš visí ...slovacek.milos píše:v mém případě si poradil majitel, sehnal si opraváře co dělá jen fiaty někde v okrese UH , byla to taky pravá poloosa u převodovky materiál 8000,
jak ji seženeš napiš kde a kolik, já budu dělat jen podvozky a olej, diagnostiku jsem si našel za pětikilo i s nastavením servisních intervalů, fiaty nemusímmiloš
Takže ode dneška zase JEZDÍM !!! Co jezdím .... LÍTÁM!!!! Teda krotím sebe a těch 115 koníků, abych neměl lehčí peněženkuslovacek.milos píše:stilouš prostě zere prachy, poloosy, ramena, brzdy, řemeny, řemenice, klimoška, světlomety, ten displej to děsí pořád, stop, servis,alarm, no snad se ti terry povede miloš