Mužu dávat olej do nafty

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
CYRIL
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Mužu dávat olej do nafty

Příspěvek od CYRIL »

Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Red podle strachu, mixuj dle uvazeni, zkus a uvidis, pak napis (noteeth)
nogis
Aktivista
Re: Mužu dávat olej do nafty

Příspěvek od nogis »

CYRIL píše:Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
Tak nedávej ty "aditiva". Jiní jezdí v pohodě i bez nich...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Mirek70
Nováček

Příspěvek od Mirek70 »

klidně olej dávej polosint nebo sint nic tím nezkazíš olej do nafty se dával už za komanče
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

radluk píše:Red podle strachu, mixuj dle uvazeni, zkus a uvidis, pak napis (noteeth)
(LOL) héééy ty už sem přece nedopisuješ nééé
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloš
Mirek70
Nováček

Příspěvek od Mirek70 »

slovacek.milos píše:mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloš
to je zbytečně moc stačí litr na sto litrů pro zvíšení mazivosti to není palivo.
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

slovacek.milos píše:mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloš
(LOL) čéče to už muselo táhnout jako krupičná kaše ne???
nemám žádnou kárku na naftu...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Petr H. píše:
(LOL) čéče to už muselo táhnout jako krupičná kaše ne???
já to téma blbě pochopil jsem si nějak namyslel vyjetý olej, v pohodě nic se netáhlo, ale nechtělo mi to jet, odsávačkou jsem to vycucl z nádrže a jezdil chvilku na naftu,

ten olej motorový přidává jeden z rodiny do ultralehký topný nískosirný, ten umí vylágrovat čerpadlo, jednou toho nakoupil velké množství a vyjezdí 25 za rok co si pooře záhonky a doveze deputátní dřevo miloš
CYRIL
Přispěvovatel

Příspěvek od CYRIL »

No moc jste mě neporadili,do starých čerpadel jsem dával olej normálně .Otázka je jak si třeba povede nové mondeo,tam se zadirá po určitých km comonreil když dám do 50l nafty 5dc oleje nezanesu něco a pod...?
Audi A4
Přispěvovatel

Re: Mužu dávat olej do nafty

Příspěvek od Audi A4 »

CYRIL píše:Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
jakej olej...
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“