Mužu dávat olej do nafty
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Mužu dávat olej do nafty
Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
Re: Mužu dávat olej do nafty
Tak nedávej ty "aditiva". Jiní jezdí v pohodě i bez nich...CYRIL píše:Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
-
- Aktivista
to je zbytečně moc stačí litr na sto litrů pro zvíšení mazivosti to není palivo.slovacek.milos píše:mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloš
slovacek.milos píše:mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloš

nemám žádnou kárku na naftu...
-
- Aktivista
já to téma blbě pochopil jsem si nějak namyslel vyjetý olej, v pohodě nic se netáhlo, ale nechtělo mi to jet, odsávačkou jsem to vycucl z nádrže a jezdil chvilku na naftu,Petr H. píše:slovacek.milos píše:mě ten olej nejel u feldy, postupně jsem šel z výkonu až to nejelo víc jak 80, musel jsem vše vylít dát naftu čistič a postupně jsem jel zase do výkonu, v nádrži jsem mohl mít tak 15-20 litrů a přilil jsem 4 oleje asi, víckrát jsem to nezkoušel miloščéče to už muselo táhnout jako krupičná kaše ne???
ten olej motorový přidává jeden z rodiny do ultralehký topný nískosirný, ten umí vylágrovat čerpadlo, jednou toho nakoupil velké množství a vyjezdí 25 za rok co si pooře záhonky a doveze deputátní dřevo miloš
Re: Mužu dávat olej do nafty
jakej olej...CYRIL píše:Mužu dávat olej do nafty,mám přímé vstřikování dávám tam aditiva a stejně to odejde,tak mě napadá když tam dám olej že to bude líp mazat otázka je jaký olej a zda to víc neponíčím tu naftu a vstřikování?
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...