jenom plyn, a pořát jenom laboruju (stavim a nemám moc času). nesmí se toho pustit moc, jinak začne motor chrastit. Ale věř mi že je to fest znát. Do kopce, kde normálně jedu tak 120 na 4ku to s propanem valí 150 na 5ku a šel by furt. zatim mám normální bombu jako spolujezdce ale chci to přepouštět do lahve z hasičáku. práškový h.p. jsou testovaný na 25-30 barů stejně jako PB lahve
oktáf píše:jenom plyn, a pořát jenom laboruju (stavim a nemám moc času). nesmí se toho pustit moc, jinak začne motor chrastit. Ale věř mi že je to fest znát. Do kopce, kde normálně jedu tak 120 na 4ku to s propanem valí 150 na 5ku a šel by furt. zatim mám normální bombu jako spolujezdce ale chci to přepouštět do lahve z hasičáku. práškový h.p. jsou testovaný na 25-30 barů stejně jako PB lahve
hmm tak my dva si můžem podat ruce já taky stavim a do toho laboruju s autem
akorát průser je když se do toho auta zařeru moc,to pak na tu stavbu toho času moc nezbívá
oktáf píše:jenom plyn, a pořát jenom laboruju (stavim a nemám moc času). nesmí se toho pustit moc, jinak začne motor chrastit. Ale věř mi že je to fest znát. Do kopce, kde normálně jedu tak 120 na 4ku to s propanem valí 150 na 5ku a šel by furt. zatim mám normální bombu jako spolujezdce ale chci to přepouštět do lahve z hasičáku. práškový h.p. jsou testovaný na 25-30 barů stejně jako PB lahve
Nestačila by na sprynt matá turystická kartuše 10bar je tam taky
Ty seš s loděnic u pohořelic mužu se přijet mrknout
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Stingray píše:chlapci to co nazyvate nitrom u Cajdu, Reeshu alebo u kohokolvek je len na smiech.......vidiet ze do kolies, podvozku, spoilerov davate tazke prachy ale aj tak tie auta zostavaju bez slusneho poladenia motora.....je mi to na srandu ako sa snazite naplnit flasu nitra bez precerpavacieho cerpadla a bez toho aby bola flasa dolu hlavou.........ze pouzivate lekarske flase na nitro ktore nemaju "nasosku" a nasava to len plyn co je Vam na rit.....vidiet ze namiesto pouzitia overenej kvality vstrekovania vody na zaklade vypocitanej davky podla aktualneho stavu EGT a plniaceho tlaku......tu chcete bastlit na kolene......
Prestante bastlit a konecne nieco postavte......
Tohle téma jsem zakládal, abych se něco smysluplnýho dozvěděl.
Rozhoně ne kvuli tomu, aby si tu nekdo s pochroumanym sebevedomim honil ego na ostatnich.
přesně tak
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
peugeot 405 píše:a co povie TD na nitro alebo propan ???
na nitro do TD se vykašli nemáš dynamicky regulovanej předvstřik a dávku
u TD bych se ubíral osobně na propan
já to taky budu realizovat až bude auto o.k.
peugeot 405 píše:a co povie TD na nitro alebo propan ???
na nitro do TD se vykašli nemáš dynamicky regulovanej předvstřik a dávku
u TD bych se ubíral osobně na propan
já to taky budu realizovat až bude auto o.k.
tak potom napis jak to bavi
Audi A4 3.0 TDi 150kW BKN DPF r.v. 2006...289000km
Ahoj, kdyby nekdo mel zajem, mam Propan, velmi vemi cisty. Pouzivany pro VZV ktery na klasickej PB ani nenastartujou. Baleni po klasickych 10kg. Pripadne i Nitro (rajčák), kdyby nekdo chtel.