VW T5 turbo piska
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tomasekk píše:ze by treti turbo vadne?to uz fakt asi ne a mazani je ok a jeste u tohodle auta je to turbo nasroubovany primo na blok.zadne hadice na mazani, primo na blok.
seš si tim jistej ??? slišim prvně že by turbo bylo namontovaný na blok
vim že je turbo společně s laufsvodama ale že by bylo statorem k bloku

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

tomasekk píše:ze by treti turbo vadne?to uz fakt asi ne a mazani je ok a jeste u tohodle auta je to turbo nasroubovany primo na blok.zadne hadice na mazani, primo na blok.

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

je na svodech ale psal jsem zadne hadicky na mazani.misto hadicek ma na stredu prirubu a ta jde primo na blok v prirube je privod a odvod olejebombastiq píše:tomasekk píše:ze by treti turbo vadne?to uz fakt asi ne a mazani je ok a jeste u tohodle auta je to turbo nasroubovany primo na blok.zadne hadice na mazani, primo na blok.

zase se v tom dnes hrabu mozna mas pravdu napadlo me jedine tesneni mezi potrubim a hlavou a nebo skroucena priruba primo na turbo uvidim dam vedetchosepm píše:tak bych to viděl na nějakou netěsnost, nebo těsnění. Někde mezi turbem a egr. Bejvá tam taková plechová harmonika. Třeba je tam prasklina jak se to pořád demontovalo.

poslu ti fotku vecer az budu doma,jde to ne jsem prilozit foto?tomasekk píše:je na svodech ale psal jsem zadne hadicky na mazani.misto hadicek ma na stredu prirubu a ta jde primo na blok v prirube je privod a odvod olejebombastiq píše:tomasekk píše:ze by treti turbo vadne?to uz fakt asi ne a mazani je ok a jeste u tohodle auta je to turbo nasroubovany primo na blok.zadne hadice na mazani, primo na blok.
toto by zaujimalo aj mna, mam rovnaky problem, jakmile sa vypne EGR turbo zacne piskat a cim teplejsi motor tym hlasnejsie..
rozdiel je v tom ze ja mam olej vo vyfuku aj v sani a ten piskot sa zda ze ide skor od sacej strany nez od vyfukovej, prave sa chystam zhanat nove turbo ale potomto som zostal nejak na rozpakoch

rozdiel je v tom ze ja mam olej vo vyfuku aj v sani a ten piskot sa zda ze ide skor od sacej strany nez od vyfukovej, prave sa chystam zhanat nove turbo ale potomto som zostal nejak na rozpakoch

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

tady jetomasekk píše:poslu ti fotku vecer az budu doma,jde to ne jsem prilozit foto?tomasekk píše:je na svodech ale psal jsem zadne hadicky na mazani.misto hadicek ma na stredu prirubu a ta jde primo na blok v prirube je privod a odvod olejebombastiq píše:

Mě taky po odstranění katu je slyšet turbo , jde spíš o to že se to pískání v něm neutlumí . Je to dost slyšet venku trochu i uvnitř . S EGR nevým je OFF .tomasekk píše:cau vyfuk je ok spis sem mel obavu ze ma spis maly odpor protoze jsem prave kuli tomu ze jsem si myslel ze je ucpany vykuchal kataklyzator
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD