Tak co ještě pořád jezdíte na RO ?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Tak co ještě pořád jezdíte na RO ?
Tak co uplynul nějaký čas. Olej jde pořád nahoru.... Tak co ještě pořád jezdíte na RO? Vážně začínám přemýšlet o CNG nebo LPG... patlání s olejem mě přestává bavit.

to LPGčko už začíná bejt trochu za horizontem. Leckde už neví co by za to chtěli (za plyn). Ale kdo má po ruce pumpu, kde se držej těsně nad 15,- má hey. ( já ne) Na nejližšší pumpě chtěj 17,40 . Mám ještě klasiku - reduktor, tak už nic moc výhoda. S přímím vstřikem plynu to ještě ujde.

nemám žádnou kárku na naftu...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já jsem zas moc křečkoval a mám zásoby 1000 l a spotřebu u tak 50-80 za měsíc, co jsem u feldy potočil s čerpadlem šel jsem z 7.5 tak pod šest nyní tam mám 800 km a kontrolka neblikla, Sdi žere asi 5.5,
podařila se mi rodina jsou tam tři kuchaři a čistý vyfrit
co jsem měl jeden motorest tak ten vedoucí si to začal lít sám do TDi už se těším jak se mu to poje.. zatím si to vychvaluje
miloš
podařila se mi rodina jsou tam tři kuchaři a čistý vyfrit
co jsem měl jeden motorest tak ten vedoucí si to začal lít sám do TDi už se těším jak se mu to poje.. zatím si to vychvaluje

tak to si snim hnul dost pozdě, mě tu u pick upa nikdy 6 nepřelezlo ani plně naloženej po městě.slovacek.milos píše: co jsem u feldy potočil s čerpadlem šel jsem z 7.5 tak pod šest nyní tam mám 800 km a kontrolka neblikla,

při měsíci s 30 dny tedy projedeš 333,333 litru denně tzn. i se spotřebou kolem 8 když nebudu šetřit je to kolem 420km/den to se docela projedeš kam furt jezdíš?mm píše:Mám spotřebu 1000 litrů měsičně to se prostě nedá....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
to bude větší kousek než osobák 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Ahoj, vim ze to sem asi moc nepatri, ale chci se zeptat, jestli Ti, co vyfrit produkuji (restaurace) museji ze zakona ten vyfrit likvidovat - pokud ano, tak se zrejme deje na zaklade nejakyho podepsanyho papiru, kterej jim podepise ten, co od nich ten vyfrit bere, k "ekologicky" likvidaci - Tak jestli s tim neni nejakej problem - kdyz vyfrit vemete vy, a tomu "likvidatorovi" vyschne pramen, a restaurace nebude mit papir, ze ho odevzdala...
Nebo to proste mam zkusit, a jit se do nejblizsi restaurace zeptat, a nemyslet do predu, kdyz jsem to jeste nezkusil ?
)
Nebo to proste mam zkusit, a jit se do nejblizsi restaurace zeptat, a nemyslet do predu, kdyz jsem to jeste nezkusil ?

Jezdím noLadas píše:při měsíci s 30 dny tedy projedeš 333,333 litru denně tzn. i se spotřebou kolem 8 když nebudu šetřit je to kolem 420km/den to se docela projedeš kam furt jezdíš?mm píše:Mám spotřebu 1000 litrů měsičně to se prostě nedá....

tak to jo protože jedním bys to těžko zvládalmm píše:Jezdím noLadas píše:při měsíci s 30 dny tedy projedeš 333,333 litru denně tzn. i se spotřebou kolem 8 když nebudu šetřit je to kolem 420km/den to se docela projedeš kam furt jezdíš?mm píše:Mám spotřebu 1000 litrů měsičně to se prostě nedá....3 auta v rodině který slouží i ve firmě. Nejdelší trasy se jezdí 1000km za den

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower