Výběr diagnostiky???

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jamol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

diagnostika

Příspěvek od jamol »

u kts neni problem s aktualizaci
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

joe píše:
DAWIS píše:AHoj zrovna se rozhoduju jakou diag. nevim jestli KTS nebo x 431 vic se mi libi LAUNCH poradte a kde sehnat co nejlevnej diky :?
najlacnejsie u cinanov. u launchu na rozdiel od KTS sa priprav na komplikacie s upgradami.
Na začatku roku jsem koupil LAUNCH X431 po přihlašeni na stranku launcha nemam žadny problem upgradem. V kufřiku launcha je programator do upgrade vyndaš kartu x431 vložiš do programatora a maš to hotove.Mam i KTS520 tady je s upgradem problem, protože dostaneš dvd a neviš co tam je noveho.KTS musiš upgradovat jinak se blokuje.KTSu muže pomoct změna datumu.Třeba mit zkušenosti takovou diagnostikou LAUNCH nebo KTS
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

jurek píše:
joe píše:
DAWIS píše:AHoj zrovna se rozhoduju jakou diag. nevim jestli KTS nebo x 431 vic se mi libi LAUNCH poradte a kde sehnat co nejlevnej diky :?
najlacnejsie u cinanov. u launchu na rozdiel od KTS sa priprav na komplikacie s upgradami.
Na začatku roku jsem koupil LAUNCH X431 po přihlašeni na stranku launcha nemam žadny problem upgradem. V kufřiku launcha je programator do upgrade vyndaš kartu x431 vložiš do programatora a maš to hotove.Mam i KTS520 tady je s upgradem problem, protože dostaneš dvd a neviš co tam je noveho.KTS musiš upgradovat jinak se blokuje.KTSu muže pomoct změna datumu.Třeba mit zkušenosti takovou diagnostikou LAUNCH nebo KTS
jj, taky mam X431, spokojenost s chinou :D
Nissan Primera SW 1,9 DCi
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

jurek píše:
joe píše:
jurek, v KTS sa trocha vyznam, takze ta musim opravit:
s upgradom KTS nikdy problem nebol.
ak mas podpisany abonent, dostanes DVD 4x do roka, a presne vies, co je tam nove, pretoze ti s DVD pride aj sprievodny list . ak sa ti ho nechce citat, v helpe k esitronicu je vzdy presny zoznam zmien oproti predchadzajucej verzii. ak sa ti nechce citat help, na internete sa mozes lognut na stranky Bosch pod svojim cislom abonentu a prezerat si naozaj bohatu databazu znalosti, pripadne napisat svoju otazku ohladne diagnostiky, na ktoru ti boschaci odpovedia.... toto asi Launch nema... ci hej?
KTS upgradovat nemusis, staci iba raz za cas vlozit kod :) Zmena datumu pomoze, ale sucasne treba urobit este jeden maly zasah do registrov.
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

Peete píše:
jurek píše:
joe píše: najlacnejsie u cinanov. u launchu na rozdiel od KTS sa priprav na komplikacie s upgradami.
jj, taky mam X431, spokojenost s chinou :D
China od chiny je velky rozdil.Musiš vědět s ktere chiny to maš vzit,aby to bylo dobre.Siemens a Bosch a jine spoustu věci taky dělaji v chině a řikame že je to dobre.Taky je muj nazor
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

diagnostika

Příspěvek od jamol »

Obrázek
Prodam KTS540 v zaruce cena 56000 tel:777560175
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

A nema dakto skusenost s DELPIHI DS150 ??? alebo inou diag od delphi ??? je to lepsie ako KTS 540 ??? stale vaham co kupit ...chcel by som daco k notebooku
michalc
Přispěvovatel

cena

Příspěvek od michalc »

ahojte kolko asi vychadza tento pristroj Launch X-431 dakujem
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

cca 80 000 korun
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Delphi jsem měl pučenou neni špatná, ale umí jen auta 2002 výše.
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

jeansx píše:Delphi jsem měl pučenou neni špatná, ale umí jen auta 2002 výše.
jasne ze idu aj pod 2002 uz ju mam a celkom som s tym spokojny zatial
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“