jezdim na hydraulickej olej míchanej s naftou

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

radluk
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od radluk »

slovacek.milos
si hňup, protoze jsem nikdy nenapsal, ze me ji prodavaji :) (rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

radluk píše:slovacek.milos
si hňup, protoze jsem nikdy nenapsal, ze me ji prodavaji :) (rofl)
si hnup to jo :?
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 09 zář 2008, 08:03, celkem upraveno 1 x.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

slovacek.milos
vubec me nezajimas, nastuduj si zaklady ceske gramatiky, ano? :P
Jestli zde nekdo snizuje uroven fora, tak jsi to TY. Jen zde nikdo z mistnich trasoritek nedokaze napsat, co si o TOBE mysli.
HAWG
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:slovacek.milos
vubec me nezajimas, nastuduj si zaklady ceske gramatiky, ano? :P
Jestli zde nekdo snizuje uroven fora, tak jsi to TY. Jen zde nikdo z mistnich trasoritek nedokaze napsat, co si o TOBE mysli.
HAWG
no konečně z tebe vypadlo něco rozumného a řid se podle toho cos napsal a neber mě do huby :-D miloš
KUK
Přispěvovatel

Příspěvek od KUK »

Mám pro vás návrh. Založte si nový téma, pojmenujte ho tak, aby jsme my ostatní třasořitky věděli o čem v něm jde (třeba Miloš versus Radluk) a tam se můžete dosytosti koulovat, dokud neroztaje sníh. Takhle mi připadá, že se občas odchylujete od tématu.
Tohle forum se mi vždy líbilo i proto, že se tu řešily různá témata věcně a bez osobních urážek a výpadů, tak jako to bylo možno číst na jiných fórech. Bohužel jste to sem tak trochu zatáhli.
Nejsem moralista a pro mě za mě se třeba dloubejte do žeber, ale pochopte, že ne každýho tohle baví číst.
Nebo si posílejte SZ, ale chápu že to není ono, na veřejnosti se nadává líp...
Jestli se do mě chcete teď pustit, pošlete mi SZ, ostatní lidi tady to nezajímá.
Zdar borci :)
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

KUK: Naprostý souhlas.

Docela mě štve ze se na tomto foru bylo co ke čtení všechny možný vychytávky zkušenosti. Teď se to zvrhlo do nadávek. A názorů nalej tam cokoliv a možná to pojede.... Většina lidí nadává do olejářů kdoví jak neničí motory. Ale když se tu dozvím že nějaký borec nevyměnuje motorový olej a zkouší jak dlouho to bude jezdit další tam lijou trafo olej a podobný sračky tak je mi z toho zle. Zlatý starý časy kdy se bádalo jak nejlépe upravit motor na jizdu na ro.
Miloš si zde asi řeší nějaké komplexy a často tvrdí naprostý nesmysli (měl jsem fabii SDI).
slovacek.milos
Aktivista

kdo ví jak to stím RO je ,na běžném trhu jsou ceny hodně vysoko, by mě zajímalo jak se ty přestavby vyplatí,

navíc v neděli byl pořad jak skupina angličanů jela snad do itálie, zadarmo na vyfrit v každém hotelu jim ochotně poskytli plné nádrže, jezdí naprosto bez problémů jen ohřívají, jen se jim nesmí nic podělat cena přáce je krutá,

třeba výměna pojistky ve španělsku u BMW vyšla na 12.500 Kč a plus odtah skoro dvacka miloš
karel.tdi
Sběrač informací

Příspěvek od karel.tdi »

slovacek.milos
Miloš,potřebuju poradit kemo,ted sem kupil mojé Fabku SDI a sehnal sem ten placatý ohrivač,jak to mam zapojit a je dobře ze ma 13 deske? Jake a z ečho tam mam dát filtr na ten OIL ??
Karel
Foxx5
Nováček

Příspěvek od Foxx5 »

KUK píše:a ty vstřiky to fakt vyčistí? A v čem, benzin, voda, saponát...?
No to si piš že je to vyčistí, dal jsem horkou vodu a saponát, takovej specielní...čistil jsem v ultrazvukový vaně zhruba 3x 20 min
Punto 1.9 JTD
Audi A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Audi A4 »

Nekde preci rikali ze na cerpackach redej loziskovym...takova olj-22 je skoro jak nafta a treba jsou jeste ridsi
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Foxx5
Nováček

Příspěvek od Foxx5 »

Vstřiky se ultrazvukem čistěj i v servisech, stačí trochu zagůglit (noteeth) , má to výhodu v tom, že se mechanicky nepoškoděj, hlavně ty mikro dírky, kterejma to tam pod 1500 barama čerpadlo pere, teda u commonraila...Jinak teď když je už chladno naředěný 1H:2N s hydraulikou v pohodě, hulí jen mírně na volnoběh a jede stejně...
Punto 1.9 JTD
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“