v kopci kouri bez vykonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
v kopci kouri bez vykonu
v cera postupne ubyval vykon a vsiml jsem si ze v kopci kouri jak komin olej jsem necitil jen naftu kdyz jsem chtel pridat tak to nezrychlilo a v motoru bylo slyset takove vrrrr okamzite po ubrani plynu to prestalo dneska rano jsem to zkosil vytocit do otacek a jelo to -po rovine ale v kopci zase to samy co v cera ku.va muze to byt katalizatorem? zvak motoru standartni startuje....nebo nafta? zblaznim se asi .pred cestou byl vymeneny termostat a dotankoval jsem plnou ale pry ten termostat nesouvisi...muze to byt ten katalizator??????tak za chvili jdu vykuchat katalizator melo by to byt ono motor se potom dusi protoze nema vzduch mozna jestli bude cas tak vyradim jeste erg ventil a bude klid pani ekologove....mel nekdo podobny problem?
punto 1.7TD 46kw
-
- Sběrač informací
Re: v kopci kouri bez vykonu
Ale že si to mechanikpietromasoni píše:v cera postupne ubyval vykon a vsiml jsem si ze v kopci kouri jak komin olej jsem necitil jen naftu kdyz jsem chtel pridat tak to nezrychlilo a v motoru bylo slyset takove vrrrr okamzite po ubrani plynu to prestalo dneska rano jsem to zkosil vytocit do otacek a jelo to -po rovine ale v kopci zase to samy co v cera ku.va muze to byt katalizatorem? zvak motoru standartni startuje....nebo nafta? zblaznim se asi .pred cestou byl vymeneny termostat a dotankoval jsem plnou ale pry ten termostat nesouvisi...muze to byt ten katalizator??????tak za chvili jdu vykuchat katalizator melo by to byt ono motor se potom dusi protoze nema vzduch mozna jestli bude cas tak vyradim jeste erg ventil a bude klid pani ekologove....mel nekdo podobny problem?

-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Na benzinaku nie,ale na diesly ano,tam ti meraju dymivost a tu ti kat. neovplyvni.-=zipp=- píše:to ne, to máš pravdu....ale emisema neprojdešalfik píše:To:Aligator 518
Vytiahnuty katalizator ti na emisiach vobec nezistia,pokial sa nepozru pod auto......
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU