čauky, kde ti to dělali, zrovna to taky řeším a tak zjišťuju a sbírám informace...rendys píše:2hodky prace, cili cca 1000kc, menili mi jeste cep ramene, ten jsem mel svuj a prace tak stala celkem 1600,-
Díky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zni to zajimave a jak se to cisti? Nekam se neco naleje nebo vstrikne? Trosku to zkus specifikovatAntonin píše:Tak jsem tady s dalsi zkusenosti. Nechal jsem auto vycistit pripravkem BG CARE u meho rodinneho automechanikaa odjel do Chorvatska. Pred vycistenim melo auto spotrebu nekdy az 7l a ted na dlouhe jizde to padlo az na 5,5l a to jsem mel prumernou rychlost okolo 110km/h. Vsem to doporucuji, kdo by chtel kontakt na mechanika, tak mu ho poslu. Zjistil jsem, ze spotreba rapidne klesne az tak po ujeti cca 80km, kdy je motor pekne vytemperovany, do te doby je spotreba tak okolo 6l pak jde az k 5l!
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli je po aplikaci cistidla z BG Care nutna vymena oleje nebo ne. Uvazuju o tom nechat si EGR vyčistit, ale kamos me ted desi, ze se musi dat okamyite nejakej olej na proplach a po 1000 km opet vzmenit za normani.....coz u PD motoru neni zrovna malej peniz. Proto me zajima, jak to ve skutecnosti je.Antonin píše:Je to chemicke cisteni, kdy se cisti vstrikovaci system, saci system vice info je na www.bgcare.cz
Nejdrive jsem se branil to nechat udelat, ale kdyz jsem to pak zkusil a vidim ten rozdil ve spotrebe, tak jsem spokojen. Ujel jsem 3.000 km a je videt rozdil. Je to technologie vyvinuta specialne pro VW a spolu s ni, takze snad je to opravdu dobry. Proto to doporucuji
Takze jsem se trochu informoval o tomhle systemu. S vymenou oleje to nema nic spolecneho. ten pripravek se pomoci nejakeho pristroje aplikuje primo do spalovaciho systemu, tzn. auto v tu chvili nejde na naftu ale na tu chemikalii. Cely proces trva asi pul hodiny.Antonin píše:Dela se to pri vymene oleje, ale pak se jezdi normalne 15 tis km. Alespon jsem nebyl upozornen na vymenu oleje.
Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.Halfi píše:Takze jsem se trochu informoval o tomhle systemu. S vymenou oleje to nema nic spolecneho. ten pripravek se pomoci nejakeho pristroje aplikuje primo do spalovaciho systemu, tzn. auto v tu chvili nejde na naftu ale na tu chemikalii. Cely proces trva asi pul hodiny.Antonin píše:Dela se to pri vymene oleje, ale pak se jezdi normalne 15 tis km. Alespon jsem nebyl upozornen na vymenu oleje.
Cena toho pripravku pro dieslove motory je BG Diesel Care (no. 229) 480,-. Vcetne prace se da pry vejit do 1000,- kc.
Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.Antonin píše:Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.Halfi píše:Takze jsem se trochu informoval o tomhle systemu. S vymenou oleje to nema nic spolecneho. ten pripravek se pomoci nejakeho pristroje aplikuje primo do spalovaciho systemu, tzn. auto v tu chvili nejde na naftu ale na tu chemikalii. Cely proces trva asi pul hodiny.Antonin píše:Dela se to pri vymene oleje, ale pak se jezdi normalne 15 tis km. Alespon jsem nebyl upozornen na vymenu oleje.
Cena toho pripravku pro dieslove motory je BG Diesel Care (no. 229) 480,-. Vcetne prace se da pry vejit do 1000,- kc.