Kontrolka opotřebení brzd. destiček.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
Kontrolka opotřebení brzd. destiček.
Zdravim.
Chtěl bych se zeptat jak funguje senzor opotřebení destiček.Okruh se přeruší a pak se rozsvítí kontrolka nebo se propojí?Protože mi pořad svítí kontrolka a nemužu se toho zbavit.Zapojit to na desky nejde protože ty draty sou upadlí a pujdou jen na tvrdo propjit nebo rozdělit(nic z toho nepomohlo)A kontrolka ma zhasnout sama nebo se to musí přes vaga?
Diky.
Chtěl bych se zeptat jak funguje senzor opotřebení destiček.Okruh se přeruší a pak se rozsvítí kontrolka nebo se propojí?Protože mi pořad svítí kontrolka a nemužu se toho zbavit.Zapojit to na desky nejde protože ty draty sou upadlí a pujdou jen na tvrdo propjit nebo rozdělit(nic z toho nepomohlo)A kontrolka ma zhasnout sama nebo se to musí přes vaga?
Diky.
Audi A4 AVANT,81KW,quattro,Chip by diesel-technik
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
nejde to len tak prepojit u signalizacie s dvoma dratikami,je tam vraj cosi ako odpor ci indukcna slucka....opravte ma elektrikariPatrik Tile píše:Tak to asi bude ten svazek.Skoušel jsem to na obouch kolech.Ale koukal sem že ty draty vedou ve "stejnym" kabelu jako abs.Tak skusim kouknout dal.Diky.
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
-
misoVW
- Aktivista
Staci prepojit a zhasne to. Nie je tam ziadny odpor ani indukcna slucka. V Desticke je zalisovany kovovy drotik, ktory kde sa prederie o kotuc, prerusi sa obvod a kontrolka zacne svietit. Ako pise Ladas, niekde musis mat preruseny (zhnity) kabel.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Mne svieti tiež vkuse opotrebeníe, mám spojený káblik, ten som skontroloval, takže mi to vychádza na prehnilí drôtik ako tu bolo spomenuté.
Kde to zvykne odhniť, ak sa s tým už niekto stretol.
Díky za tipy.
Kde to zvykne odhniť, ak sa s tým už niekto stretol.
Díky za tipy.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
myslíš to tak, že sa hlásenie o chybe dá odhlásiť? ako? cez vag?Ladas píše:buď ho vyměň nebo si změň kódování budíků a máš klid
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM