Když poletíš v -20 po dálnici na Prahu, můžeš brzy zjistit o čem mluvím.váha píše:dám auto přes noc do garáže a nemusím řešit píčoviny
Jedno auto mám taky v garáži a druhý před domem ale pořád je to o tom co máš v nádrži.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám zkušenost a velmi pozitivní.Vlastní směs bezaromatik:petrolej:2T olej v poměru 2:2:1 cca.0,2l na 40l nafty a auto chytá na drc.Podotýkám že autu je 25 let,ale druhé auto 8 let to má podobně.Obě auta jsou rotačky, CR nebo PD nemám,tak nemůžu soudit.daniel.987 píše:U nás bezaromatik mají 4L za 260kč. V jakým poměru se to dává?
Máte někdo zkušenost? Cena by byla dobrá vzhledem k tomu že běžný aditiva stojí v průměru cca 120kč za 0,5L.
mně se zas stalo v únoru lehce mrzlo ale byly kaluže a trochu nafty mi prsklo do kaluže, žádná barevná skvrna ono se ta nadta zdrcla jak husí sádlo a plavala na hradinějozo025 píše:ked chcete mat problemy s naftou kupte si naftu na omw.najlepsie alpin diesel.cesta z rakuska do martina (slovensko) 4 dni.a auto bolo v 3 servisoch po ceste.
Když ti to rano venku v mrazu chytne,tak to dal řesit nemusis. Nikdy sem problem ze zamrznutim nemel. Jo jednou jo.když sem v nouzi musel tankovat u ona a rano bylo jasno,bylo -15 auto chytlo beželo tak 2 minuty a zdechlo,tak sem vyndal naftovej filtr vysrouboval zatku otocil ho i dnem vzhuru a nic ani kapka. Tak sem ho hodil do horký vody a pak vytýkala želatina