Blíží se -15°C. Co do nafty?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Lany
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Lany »

Navíc si myslím, že když někomu ztuhne pal filtr je nejspíš tím, že ho pravidelně neodvodňuje, popř. nemění.
Oct 01 81kw
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

ja davam tiez vif mam comonrail a v pohode je to lepsie cisti to vstreky masti cerpadlo :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Lany píše:Jistě, přidáním aditiva v rozumné míře určitě ne, ale pokusy s petrolejem a vyjetým olejem ano.
sem tam jsem tahal z německa auta a nad ránem ty zkušenosti mám začalo ubírat výkonu a stačilo přilít aditivum, pak jsem ho dávali dopředu při tankování v čr a v pohodě žádný problém, něco to do sebe má miloš
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

a má passát náký ten předehřev filtru tou zpátečkou z motoru nebo to je na nic???
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

jozo025 píše:ked chcete mat problemy s naftou kupte si naftu na omw.najlepsie alpin diesel.cesta z rakuska do martina (slovensko) 4 dni.a auto bolo v 3 servisoch po ceste. :x
to je zvlastni, ja bral alpine diesel loni celou zimu, lip mi to startovalo a nafta supr. tos tankoval v Rakousku ? spis jsem slysel od kluku nakou hanku na Shell, ale je to asi o stesti.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

live 69 píše:a má passát náký ten předehřev filtru tou zpátečkou z motoru nebo to je na nic???
tak třeba asijské vozy to moc neřeší tam nemrzne miloš
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Dnes se stal hotový zázrak, na stojanu u pumpy byla vylepená nová samolepka ,,mírné klima" (podotýkám jen, že včera tam ještě nebyla), takže se už asi starý zasobý vyprodaly a konečně bude něco odolnějšího do nádrže (noteeth)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Moriarti
Přispěvovatel

Příspěvek od Moriarti »

Golfisko píše:Dnes se stal hotový zázrak, na stojanu u pumpy byla vylepená nová samolepka ,,mírné klima" (podotýkám jen, že včera tam ještě nebyla), takže se už asi starý zasobý vyprodaly a konečně bude něco odolnějšího do nádrže (noteeth)
A nebo se tim jistej, aby sis nemohl prijet stezovat, ze ti to zamrzlo. 'Jo pane, to je nafta pro mirne klima, tady je 15 mrazu a to prece mirnej mraz nejni....' (crazy)
T613 V8 > R5 1.4 > Š.Felicia MPi > Š.Octavia Combi ASV
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“