Klíčky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klíčky
Budu měnit klíčky od mé octy tak potřebuji vyjmout čip z klíče ale vypadá jako by byl přilepený a nevím nakolik mohu použít hrubší sílu a také bych docela nerad zrušil současný klíč. Nemá někdo zkušenosti jak to jde dostat ven. Předem děkuji všem ko poradí nějaký postup. 
Re: Klíčky
já to vydloubal silnou jehloupjaroslav píše:Budu měnit klíčky od mé octy tak potřebuji vyjmout čip z klíče ale vypadá jako by byl přilepený a nevím nakolik mohu použít hrubší sílu a také bych docela nerad zrušil současný klíč. Nemá někdo zkušenosti jak to jde dostat ven. Předem děkuji všem ko poradí nějaký postup.
Rosma píše:já to vydloubal silnou jehloupjaroslav píše:Budu měnit klíčky od mé octy tak potřebuji vyjmout čip z klíče ale vypadá jako by byl přilepený a nevím nakolik mohu použít hrubší sílu a také bych docela nerad zrušil současný klíč. Nemá někdo zkušenosti jak to jde dostat ven. Předem děkuji všem ko poradí nějaký postup.
a pak že to nepudepjaroslav píše:Rosma píše:já to vydloubal silnou jehloupjaroslav píše:Budu měnit klíčky od mé octy tak potřebuji vyjmout čip z klíče ale vypadá jako by byl přilepený a nevím nakolik mohu použít hrubší sílu a také bych docela nerad zrušil současný klíč. Nemá někdo zkušenosti jak to jde dostat ven. Předem děkuji všem ko poradí nějaký postup.![]()
Perfektní návod už je venku
a bez znehodnocení klíčku jsi