si hňup, protoze jsem nikdy nenapsal, ze me ji prodavaji
jezdim na hydraulickej olej míchanej s naftou
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
si hnup to joradluk píše:slovacek.milos
si hňup, protoze jsem nikdy nenapsal, ze me ji prodavaji![]()
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 09 zář 2008, 08:03, celkem upraveno 1 x.
-
slovacek.milos
- Aktivista
no konečně z tebe vypadlo něco rozumného a řid se podle toho cos napsal a neber mě do hubyradluk píše:slovacek.milos
vubec me nezajimas, nastuduj si zaklady ceske gramatiky, ano?
Jestli zde nekdo snizuje uroven fora, tak jsi to TY. Jen zde nikdo z mistnich trasoritek nedokaze napsat, co si o TOBE mysli.
HAWG
Mám pro vás návrh. Založte si nový téma, pojmenujte ho tak, aby jsme my ostatní třasořitky věděli o čem v něm jde (třeba Miloš versus Radluk) a tam se můžete dosytosti koulovat, dokud neroztaje sníh. Takhle mi připadá, že se občas odchylujete od tématu.
Tohle forum se mi vždy líbilo i proto, že se tu řešily různá témata věcně a bez osobních urážek a výpadů, tak jako to bylo možno číst na jiných fórech. Bohužel jste to sem tak trochu zatáhli.
Nejsem moralista a pro mě za mě se třeba dloubejte do žeber, ale pochopte, že ne každýho tohle baví číst.
Nebo si posílejte SZ, ale chápu že to není ono, na veřejnosti se nadává líp...
Jestli se do mě chcete teď pustit, pošlete mi SZ, ostatní lidi tady to nezajímá.
Zdar borci
Tohle forum se mi vždy líbilo i proto, že se tu řešily různá témata věcně a bez osobních urážek a výpadů, tak jako to bylo možno číst na jiných fórech. Bohužel jste to sem tak trochu zatáhli.
Nejsem moralista a pro mě za mě se třeba dloubejte do žeber, ale pochopte, že ne každýho tohle baví číst.
Nebo si posílejte SZ, ale chápu že to není ono, na veřejnosti se nadává líp...
Jestli se do mě chcete teď pustit, pošlete mi SZ, ostatní lidi tady to nezajímá.
Zdar borci
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
KUK: Naprostý souhlas.
Docela mě štve ze se na tomto foru bylo co ke čtení všechny možný vychytávky zkušenosti. Teď se to zvrhlo do nadávek. A názorů nalej tam cokoliv a možná to pojede.... Většina lidí nadává do olejářů kdoví jak neničí motory. Ale když se tu dozvím že nějaký borec nevyměnuje motorový olej a zkouší jak dlouho to bude jezdit další tam lijou trafo olej a podobný sračky tak je mi z toho zle. Zlatý starý časy kdy se bádalo jak nejlépe upravit motor na jizdu na ro.
Miloš si zde asi řeší nějaké komplexy a často tvrdí naprostý nesmysli (měl jsem fabii SDI).
Docela mě štve ze se na tomto foru bylo co ke čtení všechny možný vychytávky zkušenosti. Teď se to zvrhlo do nadávek. A názorů nalej tam cokoliv a možná to pojede.... Většina lidí nadává do olejářů kdoví jak neničí motory. Ale když se tu dozvím že nějaký borec nevyměnuje motorový olej a zkouší jak dlouho to bude jezdit další tam lijou trafo olej a podobný sračky tak je mi z toho zle. Zlatý starý časy kdy se bádalo jak nejlépe upravit motor na jizdu na ro.
Miloš si zde asi řeší nějaké komplexy a často tvrdí naprostý nesmysli (měl jsem fabii SDI).
-
slovacek.milos
- Aktivista
kdo ví jak to stím RO je ,na běžném trhu jsou ceny hodně vysoko, by mě zajímalo jak se ty přestavby vyplatí,
navíc v neděli byl pořad jak skupina angličanů jela snad do itálie, zadarmo na vyfrit v každém hotelu jim ochotně poskytli plné nádrže, jezdí naprosto bez problémů jen ohřívají, jen se jim nesmí nic podělat cena přáce je krutá,
třeba výměna pojistky ve španělsku u BMW vyšla na 12.500 Kč a plus odtah skoro dvacka miloš
navíc v neděli byl pořad jak skupina angličanů jela snad do itálie, zadarmo na vyfrit v každém hotelu jim ochotně poskytli plné nádrže, jezdí naprosto bez problémů jen ohřívají, jen se jim nesmí nic podělat cena přáce je krutá,
třeba výměna pojistky ve španělsku u BMW vyšla na 12.500 Kč a plus odtah skoro dvacka miloš
Vstřiky se ultrazvukem čistěj i v servisech, stačí trochu zagůglit
, má to výhodu v tom, že se mechanicky nepoškoděj, hlavně ty mikro dírky, kterejma to tam pod 1500 barama čerpadlo pere, teda u commonraila...Jinak teď když je už chladno naředěný 1H:2N s hydraulikou v pohodě, hulí jen mírně na volnoběh a jede stejně...
Punto 1.9 JTD