octavie81 píše:nazdar chlapi,začíná mi ted padat auto do nouzáku,když je ráno pod nulou,ale lopatky se budou čistit až za 3týdny,ted mechoš nemá čas.Muže to nějak uškodit motoru?Nechce se mi ráno znovu zastavovat,vypínat motor a zase jet.Jedná se o trasu 15km.S regulací už se nedá skoro hýbat,že bych to rozhýbal manuálně,stejně to přes noc zatuhne,nejhuř,když auto dva dny stojí
tak je ode dneška vyčištěno,byla to dost fuška,havně to turbo rozpulit,bez autogenu ani tuk,a pak ty šroubky vevnitř,ale ted je to jiná káva,rukou s tím hejbu skoro bez odporu,předtím jsem s tím nemohl skoro hnout---s regulací.Jinak to trvalo dva dny,pomalinku,jeden den rozdělat,pak koupit nové těsnění,vše vyčistit a druhý den to za dvě hodky složit a odzkoušet.Rady pro ostatní,dát si pozor na povolení trubky na přívod oleje do turba,to také nešlo a až to šlo,tak je tam pak taková malá podložka,ta mě pak spadla někam k řízení a pul hodky se hledala.Dělalo se to na zvedáku,něco od spodu,něco z vrchu,těsnění origo ve škodě stálo všechno 430kč