01 AGR 1U 66kW na 85 kW 335000
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jsem zapomněl podekovat Ladasovi !!!!
Poslechem hned rano zhodnotil moji duchodkyni a našel jí všechny nemoci i o kterých jsem já nevedel
jako kdybi ji prolejzal pul dne
zaroven mi namontoval tempomat kterej je ted pro me závislost.
Fákt bomba .-D
( ten starej typ to musí bejt vopruz, kolíbka je zlatá !!!!!!!:-D )
.....A následne mi taky řek že sic je slyšet jako traktor, ale pokud jí nechci zvýšit výkon tak by to byli vyhozený peníze možná spíš jen tak pro radost
tomu říkám přístup profika, kterej poradí ne s odpovedi vyměn všechno od předního nárazníku po tažný
a bude to zase jezdit potichu.....
Tak si to předtsavuju, kdyby totak fungovalo všude
....Ty trysky jsou spíš jen preventivní pokud někdo nezvýší výkon tak snad ani potřba nejsou ale na škodu rozhodne taky neee
to se musí říct..
Ale když už bych repasoval vršek motoru tak bych vyměnil asi ty TRYSKy
proč ne když už to bude na koleni
teda ne na mym 
Poslechem hned rano zhodnotil moji duchodkyni a našel jí všechny nemoci i o kterých jsem já nevedel
( ten starej typ to musí bejt vopruz, kolíbka je zlatá !!!!!!!:-D )
.....A následne mi taky řek že sic je slyšet jako traktor, ale pokud jí nechci zvýšit výkon tak by to byli vyhozený peníze možná spíš jen tak pro radost
tomu říkám přístup profika, kterej poradí ne s odpovedi vyměn všechno od předního nárazníku po tažný
Tak si to předtsavuju, kdyby totak fungovalo všude
....Ty trysky jsou spíš jen preventivní pokud někdo nezvýší výkon tak snad ani potřba nejsou ale na škodu rozhodne taky neee
Ale když už bych repasoval vršek motoru tak bych vyměnil asi ty TRYSKy
Naposledy upravil(a) spacewerk dne 25 pro 2008, 21:33, celkem upraveno 2 x.
Ja ho podtacim dost brutalne, jezdim kolem 1100-1700rpm, vetsinou po meste, prumerna spotreba za poslednich 2tis km je 4,9 l/100km (90% mesto). Kdyz na nej slapat nebudu, tedy budu odebirat +- stale stejny vykon, tak by se spotreba ani s vetsima tryskama zvednout nemela, je to tak? Plynem by se u dieselu mela ovladat pouze dodavka paliva, pokud se nepletu, takze pokud tam dam vetsi trysky a budu mene mackat plyn, aby tam teklo stale stejne paliva, mela by byt spotreba stejna, ze? Rad bych mel v zaloze nejaky ten kW navic, kdyz potrebuju predjizdet. diky za info