Sviti kontrolka motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sviti kontrolka motoru
Ahoj vsichni chytri lidi
Chtel jsem se vas zeptat jestli nahodou nevite co znamena chybove hlaseni u Nissana P02F5. Sviti mi kontrolka motoru a po vycteni to hlasi tuhle chybu. Predem diky vsem za radu.
Chtel jsem se vas zeptat jestli nahodou nevite co znamena chybove hlaseni u Nissana P02F5. Sviti mi kontrolka motoru a po vycteni to hlasi tuhle chybu. Predem diky vsem za radu.
Co nejde silou jde jeste vetsi silou

Pro upresneni je to Nissan Primera rok vyroby 2000 zere to naftu takze to je diesel motor
o objemu 2Litry v turbu.
Vycteni je provadene diagnostiku Atal (Multi Diag Handy nebo Acess to ted nevim) a komunikace byla provadena pres EOBD normu.
A s toho vysel tento chybovy kod.A slovne to jeste psalo ze ''Informace v odborne literature'' a k tomu to udalo ten kodP02F5.
Predem diky za rady ahoj

Vycteni je provadene diagnostiku Atal (Multi Diag Handy nebo Acess to ted nevim) a komunikace byla provadena pres EOBD normu.
A s toho vysel tento chybovy kod.A slovne to jeste psalo ze ''Informace v odborne literature'' a k tomu to udalo ten kodP02F5.
Predem diky za rady ahoj

Jo jo je to divne ale je to tam tak psane. A zapomel jsem dodat ze je to 4-valec.Takze to asi nebude chyba ze ''vstrikovac osmeho valce je spatny''nikec píše:P02F5 Cylinder 8 Injector Circuit Range/Performance
odborna literaturato se me nejak nezda