datový bus komfort v nouzovém režimu 01329

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zdendazde
Sběrač informací
Odpovědi: 0

datový bus komfort v nouzovém režimu 01329

Příspěvek od zdendazde »

čím to může být způsobeno? Chce to po mě kontrolovat všechny dveře,ale mě všechno na všech dveřích funguje.Setkali jste se s touto závadou?(golfIV/2001)........dále závada 00849 ? může to být v důsledku dřívější instalace neoriginálního (VW) rádia? řešila se tam tehdy jakási klema na napájení rádia
Tom.s
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom.s »

ve visu máš co máš zkontrolovat, tak na to koukni máš tam i kde ve vagu najdeš měřené hodnoty . rádio s tím asi nic společného nemá pokud ho nezapojoval nějakej pastevec (rofl) většinou je zavada u rádia že nedrží pamět a to je tím že některá japonská radia mají opačně napájení a pamět. jinak s tou kontrolou dveří koukni na kabely v průchdce mezi kveřma a karoserii je to bolest lámou se a konektor na dveří jednotce už jsem řešil octu r.v.03 a byl tam vyoxidovanej kabel uplně upad a dělalo to takovoudle neplechu ;)
zdendazde
Sběrač informací

Příspěvek od zdendazde »

dík,vag a vis mám načtenej,kouknu na to fyzicky,nechci to celý rozebírat,vadí mi jen,že to leží v paměti.
:-D
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

zdendazde píše:dík,vag a vis mám načtenej,kouknu na to fyzicky,nechci to celý rozebírat,vadí mi jen,že to leží v paměti.
:-D
odpajaj postupne dvere a pozeraj do nameranych hodnot. nudes tam ma BUS ne OK a ked odpojis tie dvere ktore to robia tak ti naskoci BUS OK.
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

když to bylo v konektoru ve dveřích,tak sice nevím proč ,ale byly to vždy levé zadní dveře :?
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

odpoj rádio,vymaž závadu,vypni zapalování,znovu zapni a uvidíš,jestli závada bude pořád.Ty rádia to dělají docela dost
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

já osobně jsem se nesetkal s touto chybou vinou radia. Radio způsobí spadnutí celeho BUSu. A to ,že ti všechno ve dveřích funguje neznamená ,že can je v pohode. Systém chodí po jednom drátu,ale píše zavadu v nouzovem režimu
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“