Sviti kontrolka motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- smoula
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Sviti kontrolka motoru
Ahoj vsichni chytri lidi
Chtel jsem se vas zeptat jestli nahodou nevite co znamena chybove hlaseni u Nissana P02F5. Sviti mi kontrolka motoru a po vycteni to hlasi tuhle chybu. Predem diky vsem za radu.
Chtel jsem se vas zeptat jestli nahodou nevite co znamena chybove hlaseni u Nissana P02F5. Sviti mi kontrolka motoru a po vycteni to hlasi tuhle chybu. Predem diky vsem za radu.
Co nejde silou jde jeste vetsi silou

- smoula
- Přispěvovatel
Pro upresneni je to Nissan Primera rok vyroby 2000 zere to naftu takze to je diesel motor
o objemu 2Litry v turbu.
Vycteni je provadene diagnostiku Atal (Multi Diag Handy nebo Acess to ted nevim) a komunikace byla provadena pres EOBD normu.
A s toho vysel tento chybovy kod.A slovne to jeste psalo ze ''Informace v odborne literature'' a k tomu to udalo ten kodP02F5.
Predem diky za rady ahoj

Vycteni je provadene diagnostiku Atal (Multi Diag Handy nebo Acess to ted nevim) a komunikace byla provadena pres EOBD normu.
A s toho vysel tento chybovy kod.A slovne to jeste psalo ze ''Informace v odborne literature'' a k tomu to udalo ten kodP02F5.
Predem diky za rady ahoj

- smoula
- Přispěvovatel
Jo jo je to divne ale je to tam tak psane. A zapomel jsem dodat ze je to 4-valec.Takze to asi nebude chyba ze ''vstrikovac osmeho valce je spatny''nikec píše:P02F5 Cylinder 8 Injector Circuit Range/Performance
odborna literaturato se me nejak nezda