neběhnul jsem z lampou na mého galaxa ,našel jsem čidlo již zmiňovaného čidla nafty , čidli na chladiči to by mělo zpouštět ventilátory , termostat na bloku mototu ale čidlo na potrubí vody nikde , mohl bys mi poradit kde co mám rozebrat abych tohle čidlo našel?MirekX píše:na mém AUY je dvoupinové, na 100%, měnil jsem už 2x. Ale podle katalogu se mi taky netrefili, musel jsem vymontit, opsat číslo a pak už přišlo to správné....
tdi 85kW galaxy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dělá podtlak pro brzdy a ostatní a tlak nafty v hlavě ale jako by tam nebylo hledej čidlo 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pod tím tandemovým čerpadlem je výstup teplé vody z motoru. je to plastová trubka a větví se dopředu k chladiči a dozadu do topení. Tak mezi blokem motoru a tím rozvětvením hledej, je tam zezadu + zespodu, musíš zalovit rukou,vidět moc nejni. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

MirekX píše:pod tím tandemovým čerpadlem je výstup teplé vody z motoru. je to plastová trubka a větví se dopředu k chladiči a dozadu do topení. Tak mezi blokem motoru a tím rozvětvením hledej, je tam zezadu + zespodu, musíš zalovit rukou,vidět moc nejni.
tak že jednodušší by bylo někde ze spodu sundat kryt pod motorem tam bych to dřív našel?
ne tam bys zespodu nedosáhl a navíc by ti teklo do očí leda bys měl neopren a brejle se šnorchlem 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
moc děkuji teď už vím je fakt že jsem ho tam ani nemohl vidět ale už teď na sto péro vím kde hledatZajic píše:
Chce to hodně ohebný ruce a myslím, že jsem musel povysunout nahoru naftovej filtr. Předem si povypusť kapalinu, nestihneš to v v tom nepřístupným místě tak rychle vyměnit, já to zkoušel a vytekly mi tak 2 litry na zem.