tdi 85kW galaxy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

galaxicko
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od galaxicko »

MirekX píše:na mém AUY je dvoupinové, na 100%, měnil jsem už 2x. Ale podle katalogu se mi taky netrefili, musel jsem vymontit, opsat číslo a pak už přišlo to správné.... :)
neběhnul jsem z lampou na mého galaxa ,našel jsem čidlo již zmiňovaného čidla nafty , čidli na chladiči to by mělo zpouštět ventilátory , termostat na bloku mototu ale čidlo na potrubí vody nikde , mohl bys mi poradit kde co mám rozebrat abych tohle čidlo našel?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

hledej u tandemovýho čerpadla je tam vodní koleno a tam tě čeká ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
galaxicko
Sběrač informací

Příspěvek od galaxicko »

Ladas píše:hledej u tandemovýho čerpadla je tam vodní koleno a tam tě čeká ;)
tak teď jsem narazil tandemové čerpadlo slyším prvně k čemu slouží :?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

dělá podtlak pro brzdy a ostatní a tlak nafty v hlavě ale jako by tam nebylo hledej čidlo ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

pod tím tandemovým čerpadlem je výstup teplé vody z motoru. je to plastová trubka a větví se dopředu k chladiči a dozadu do topení. Tak mezi blokem motoru a tím rozvětvením hledej, je tam zezadu + zespodu, musíš zalovit rukou,vidět moc nejni. :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
galaxicko
Sběrač informací

Příspěvek od galaxicko »

MirekX píše:pod tím tandemovým čerpadlem je výstup teplé vody z motoru. je to plastová trubka a větví se dopředu k chladiči a dozadu do topení. Tak mezi blokem motoru a tím rozvětvením hledej, je tam zezadu + zespodu, musíš zalovit rukou,vidět moc nejni. :)

tak že jednodušší by bylo někde ze spodu sundat kryt pod motorem tam bych to dřív našel?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

ne tam bys zespodu nedosáhl a navíc by ti teklo do očí leda bys měl neopren a brejle se šnorchlem (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Zajic
Přispěvovatel

Příspěvek od Zajic »

Obrázek

Chce to hodně ohebný ruce a myslím, že jsem musel povysunout nahoru naftovej filtr. Předem si povypusť kapalinu, nestihneš to v v tom nepřístupným místě tak rychle vyměnit, já to zkoušel a vytekly mi tak 2 litry na zem.
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW
galaxicko
Sběrač informací

Příspěvek od galaxicko »

Zajic píše:Obrázek

Chce to hodně ohebný ruce a myslím, že jsem musel povysunout nahoru naftovej filtr. Předem si povypusť kapalinu, nestihneš to v v tom nepřístupným místě tak rychle vyměnit, já to zkoušel a vytekly mi tak 2 litry na zem.
moc děkuji teď už vím je fakt že jsem ho tam ani nemohl vidět ale už teď na sto péro vím kde hledat
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“