el.servo fábia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

michal.s5
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od michal.s5 »

Přesně to jsem udělal a zobrazí se tam to co píšeš.v paměti se ukáže závada nevěrohodný signál ze serva.i když jsem ji vymazal nabil baterii tak kontrolka pořád svítí.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

popíšu jeden příběh,

servo KO trw stojí asi 9000 kč, vytahal jsem konektory ze serva počistil postahoval nasadil servo nejelo,

jakou to tehdy hlásilo závadu už nevím, ale měnil se akumulátor,

druhého dne jsem nastartoval a servo jelo a jede už další dva roky miloš
michal.s5
Nováček

re

Příspěvek od michal.s5 »

tak budu doufat že to někdy naběhne (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

michal.s5 píše:tak budu doufat že to někdy naběhne (wallbash)
http://www.midex.cz/index.php nebo ti pomůže tento pán v příspěvku opravy řídících jednotek má dobré reference miloš
michal.s5
Nováček

re

Příspěvek od michal.s5 »

tak jsem mu volal a dělá opravy pouze demontovaných servořízení.oprava by byla na místě kdyby se to servo nehlásilo ale když se ve vagu hlásí tak bude problém někde jinde.ale díky za odkaz může se to někdy hodit.
slovacek.milos
Aktivista

Re: re

michal.s5 píše:tak jsem mu volal a dělá opravy pouze demontovaných servořízení.oprava by byla na místě kdyby se to servo nehlásilo ale když se ve vagu hlásí tak bude problém někde jinde.ale díky za odkaz může se to někdy hodit.
to jsem z toho blázen tobě to servo normálně jede jen svítí kontrolka že je tam závada?

jestli jo tak tu závadu máš v centrální řídící jednotce nebo v jednotce přístrojovky

na tom vagu máš stažení závad ze všech řj automatický běh, to udělej pak závady pomaž podle adres kde jsou a zdar :-D miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“